Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε εθνική γιορτή τείνει να μετατρέψει ο Erdogan την επέτειο του αποτυχημένου πραξικοπήματος του 2016

Σε εθνική γιορτή τείνει να μετατρέψει ο Erdogan την επέτειο του αποτυχημένου πραξικοπήματος του 2016
Το εθνικιστικό του παραλήρημα μετουσιώνεται μέσα απο ένα βίντεο εκείνης της βραδιάς
Σε «εθνική γιορτή» τείνει να μετατρέψει την επέτειο του αποτυχημένου πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016 ο Τούρκος πρόεδρος Erdogan ο οποίος με αφορμή την επέτειο των 2 χρόνων παρήγγειλε ένα τηλεοπτικό σποτ.
Το εθνικιστικό του παραλήρημα, μετουσιώνεται σε λενα 1,5 λεπτού βίντεο που δείχνει εικόνες από τις συγκρούσεις πολιτών και στρατιωτών πάνω στη γέφυρα του Βοσπόρου, το μήνυμα που έστειλε ο ΤErdogan στα κινητά των Τούρκων πολιτών εκείνο το βράδυ έως και τις συγκεντρώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του μετά το τέλος της επιχείρησης. Μνημονεύει ονόματα ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της 15ης Ιουλίου 2016 με τον τίτλο «ο Θεός ας αναπαύσει τους ήρωες μας. Θα τους ευγνωμονούμε. Δεν θα λησμονηθούν ποτέ».
Το βίντεο εστιάζει σε πρόσωπα πονεμένα, πατεράδων, μανάδων και συγγενών ηρώων, σημειώνοντας μεταξύ άλλων «ακόμα και να συντρίψουν τον κόσμο όλο, δεν θα τους επιτρέψω να συντρίψουν την πατρίδα μου».
Και καταλήγει με τις φωτογραφίες των θυμάτων που σχηματίζουν την Τουρκία λέγοντας  «δεν θα αφήσω την πατρίδα στους προδότες. Γράψατε για άλλη μια φορά ένα ηρωικό έπος. Ανοίξατε τις πύλες που παραδείσου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης