Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς για σχέσεις με Ρωσία: Παρεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας δεν είναι ανεκτές

Παππάς για σχέσεις με Ρωσία: Παρεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας δεν είναι ανεκτές
Ο Νίκος Παππάς δήλωσε ότι σε όλες τις διπλωματικές σχέσεις μπορούν να υπάρξουν δύσκολες στιγμές
Την άποψη ότι σε όλες τις διπλωματικές σχέσεις μπορούν να υπάρξουν και δύσκολες στιγμές εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.
«Στο συγκεκριμένο ζήτημα έγιναν τα προβλεπόμενα και άπαντες αντιλαμβάνονται ότι παρεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές από κανέναν» επισήμανε.
Κληθείς να σχολιάσει περαιτέρω το ζήτημα, υπογράμμισε ότι αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν είναι διαψεύσιμα και καθείς καταλαβαίνει.
Επίσης, υποστήριξε ότι η θέση της Ελλάδας από καιρό είχε γίνει γνωστή και διαμηνυθεί, ενώ αναφορικά με την επικείμενη επίσκεψη του Lavrov (Ρώσος υπουργός Εξωτερικών), ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποια άλλου τύπου πληροφόρηση για αυτό.

Η συμφωνία των Πρεσπών 

Σχετικά με το ποια κυβέρνηση θα κυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Παππάς επεσήμανε: «Εμείς δεν είμαστε από αυτούς που κλωτσάνε τον τενεκέ να πάει παρακάτω.
Δώσαμε τη μάχη σε όλα τα επίπεδα και φέραμε μία συμφωνία που διασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα».
Χαρακτήρισε τη συμφωνία «σοβαρή επιτυχία» και συμπλήρωσε ότι προιόντος του χρόνου θα γίνει κατανοητή ακόμα και στους πιο δύσπιστους και θα δημιουργήσει θετικά οικονομικά και πολιτικά αποτελέσματα.
«Έχουμε εντολή τετραετίας, που θα εξαντλήσουμε. Με τους ΑΝΕΛ θα πάμε μέχρι το τέλος» σχολίασε ο κ. Παππάς για τις σχέσεις με τον κυβερνητικό εταίρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης