Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Τον Σεπτέμβριο του 2019 οι εκλογές - Διαψεύστηκαν ήδη οι προσδοκίες της ΝΔ

Παππάς: Τον Σεπτέμβριο του 2019 οι εκλογές - Διαψεύστηκαν ήδη οι προσδοκίες της ΝΔ
Ο Νίκος Παππάς απέρριψε το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες
Τα περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες απέρριψε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτιηκής, Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τη θητεία της.
«Οι κάλπες θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019, τότε εξαντλείται η τετραετία.
Κανείς δεν χρειάζεται να τα μπλέκει.
Οι προσδοκίες της ΝΔ για εκλογές διαψεύστηκαν ήδη» δήλωσε στον Real FM.
Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι η κύρωση της συμφωνίας θα γίνει από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Εμείς θα το λύσουμε το πρόβλημα.
Εμείς το φέραμε μισό βήμα πριν από τη διευθέτηση και εμείς θα το πετύχουμε» υπογράμμισε.
Αναφερόμενος στη στάση της Τουρκίας σχετικά με την κράτηση των Ελλήνων στρατιωτών και σε σχέση με πιθανή συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Τούρκο πρόεδρο, Recep Tayyi Erdpgan, ο Νίκος Παππάς είπε ότι θεωρεί ότι θα έχουμε καθαρές τοποθετήσεις για το ζήτημα.
«Πιέζουμε, ευελπιστούμε και εξαντλούμε κάθε διπλωματικό περιθώριο» συνέχισε ο υπουργός υπογραμμίζοντας ότι από την πλευρά της Ελλάδας χρειάζεται η επίδειξη μεγαλύτερης σοβαρότητας, και «δεν μπορεί να ακούμε από πλευράς Νέας Δημοκρατίας ότι η συνθήκη της Λωζάννης είναι κατάπτυστη» τόνισε.
Αναφερόμενος στην κυβερνητική συσπείρωση σχετικά με την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, ο Νίκος Παππάς είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναβαθμίσει την αξιοπιστία του και παρουσιάζει σημαντικά σημάδια συσπείρωσης, και όσο ο κόσμος ενημερώνεται σε μεγαλύτερο βάθος για τη συμφωνία, τόσο θα πείθεται ότι αυτή ήταν η βέλτιστη λύση.
Μιλώντας για τη μείωση στις συντάξεις και το αφορολόγητο, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι η ολοκλήρωση των μνημονίων δίνει μεγαλύτερες δυνατότητες άσκησης πολιτικής, και η καλή δημοσιονομική πορεία και ο ΕΦΚΑ δίνουν τις δυνατότητες να επανεξεταστούν εάν και κατά πόσο θα εφαρμοστούν τα συγκεκριμένα μέτρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης