Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαλύονται οι ΑΝΕΛ - Νέο κόμμα εν όψει από στελέχη που αποχωρούν μαζικά από κόμμα Καμμένου

Διαλύονται οι ΑΝΕΛ - Νέο κόμμα εν όψει από στελέχη που αποχωρούν μαζικά από κόμμα Καμμένου
Νέο χτύπημα από μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του Καμμένου, Αθ. Μπέλτσο-Σε ποιες περιοχές διαλύθηκε ο κομματικός μηχανισμός των ΑΝΕΛ
Μήνυμα που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να έχουμε νέες πολιτικές ανακατατάξεις και ίδρυση νέου κόμματος που θα χτυπήσει στο μαλακό υπογάστριο τους Ανεξάρτητους Έλληνες στέλνει με δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο παραιτηθείς πρώην Αναπληρωτής Γραμματέας των ΑΝΕΛ και επί χρόνια στενός συνεργάτης του Προέδρου Πάνου Καμμένου κ. Αθανάσιος Μπέλτσος.
Συγκεκριμένα στη δήλωση του ο κ. Μπέλτσος αναφέρει: "Όσοι βλέπουν εμάς που αποχωρήσαμε από τους ΑΝΕΛ σαν μεταγραφικά θύματα πολιτικών παραμάγαζων να το ξεχάσουν.
Δεν είμαστε διαθέσιμοι και ξέρουμε την δύναμη μας η οποία δεν θα εγκλωβιστεί σε καθοδηγούμενες καταστάσεις.
Η επόμενη μέρα θα είναι καθαρή και θα υπηρετεί πατρίδα και κοινωνία Δεν θα μεταμορφωθούμε σε πολιτικές μαριονέτες υπηρετώντας σάπιους επιχειρηματικούς κύκλους και αμφιλεγόμενα πρόσωπα με παρελθόν.
Η δική μας η ψυχή δεν φυλακίζεται ούτε δεξιά ούτε αριστερά.
Το δικό μας το όραμα παραμένει ζωντανό και θα αναγεννηθεί μέσα από την κοινωνία και το πατριωτικό μέτωπο ελεύθερα σκεπτόμενων Ελλήνων."
Αξίζει να σημειωθεί ότι τo συγκεκριμένο στέλεχος είχε πρωταγωνιστικό και κρίσιμο ρόλο στην ίδρυση των ΑΝΕΛ (συνέταξε την ιδρυτική διακήρυξη και οργάνωσε πανελλαδικά το κόμμα)  και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στην δική του παραίτηση προηγήθηκαν ή ακολούθησαν εκατοντάδες στελέχη σε όλη την επικράτεια.
Είναι ο άνθρωπος που απέκρουσε την προσπάθεια διάλυσης που επιχείρησαν το 2012-13 μια σειρά από βουλευτές καταφέρνοντας να κρατήσει την συνοχή του κόμματος Καμμένου   παρότι απεχώρησε σημαντικός αριθμός βουλευτών( Μαριάς, Γιαταγάνα, Μελάς, Νταυρής , Γιοβανόπουλος, Μαρκόπουλος, Ζώης, Σταμάτης, Καπερνάρος, Δημαράς, Ξουλίδου, Μακρή, Ιατρίδου, κλπ) δεν σημειώθηκε ποτέ τέτοια μαζική έξοδος στελεχών της βάσης, όπως τώρα.
Το εντυπωσιακό είναι ότι σε νομούς όπως η Πιερία , η Δράμα , η Κοζάνη όπου οι ΑΝΕΛ σημείωναν μεγάλα ποσοστά έχει αποχωρήσει το 100% των στελεχών.
Επιπλέον είναι αξιοσημείωτο ότι οι βουλευτές δεν έχουν την παραμικρή επιρροή στα σημαντικά στελέχη που αποχώρησαν όπως οι κ. Αθανάσιος Μπέλτσος , κ, Παν. Πλακεντάς( Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης), κ. Κ. Κυζιρίδης( μέλος Εκτελεστικής από Θεσ/νίκη) ,κ. Ανέστης Μυστρίδης ( πολιτευτής και Πρόεδρος Νοσοκομείου Κατερίνης) κά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης