Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ήρθε η ώρα για το πρώτο γκολ του Μπεργκ;

Ήρθε η ώρα για το πρώτο γκολ του Μπεργκ;
Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα είναι για τον Μάρκους Μπεργκ ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα της Σουηδίας με την Αγγλία
Δύο μεγάλα παιχνίδια γίνονται σήμερα, για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Στις 17:00, στη Σαμάρα, θα αναμετρηθούν η Σουηδία, που προκρίθηκε μετά από 24 χρόνια σε προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Αγγλία, που ελπίζει να πάρει το δεύτερο τρόπαιο, μετά το 1966.
Στις 21:00, στο Σότσι, θα διεξαχθεί ο τελευταίος προημιτελικός, ανάμεσα διοργανώτρια Ρωσία, που για πρώτη φορά, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, έφτασε στα προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και την Κροατία, που φιλοδοξεί να κάνει καλύτερη πορεία, ακόμη και από το 1998, όπου έφτασε στον μικρό τελικό και πήρε την τρίτη θέση.
Από τους πρωταγωνιστές της Σουηδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος μετά την πρόκριση στα προημιτελικά δεν άντεξε κι έβαλε τα κλάματα, μπροστά στις κάμερες, συγκινημένος για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του.
Έχει αγωνιστεί και στα 4 παιχνίδια και βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, χωρίς να καταφέρει μέχρι τώρα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. «Είναι τρελό. Ελπίζω να έχω φυλάξει τα γκολ για τα επόμενα ματς» δήλωσε, μετά το 1-0 επί της Ελβετίας.
Ήρθε η ώρα να σκοράρει, για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Μπεργκ;
Μπορεί να ανοίξει το σκορ στον σημερινό προημιτελικό με την Αγγλία;
Η προσφορά της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ είναι για τον Μάρκους Μπεργκ, ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα της Σουηδίας με την Αγγλία.

 Έξι συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει και έξι συνδυαστικά στοιχήματα για τους δύο σημερινούς προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Τα συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα Σουηδίας-Αγγλίας είναι:

· Να σκοράρει ο Κέιν πρώτος και να σκοράρει η Αγγλία και στα 2 ημίχρονα και η Αγγλία Over 5,5 κόρνερ.
· Να γίνει χρήση VAR και Over 10,5 κόρνερ αγώνα και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και Over 2,5 γκολ αγώνα.
· Να σκοράρει ο Μπεργκ και η Σουηδία Over 4,5 κόρνερ και η Σουηδία Over 1,5 κίτρινες κάρτες.

Τα συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα Ρωσίας-Κροατίας είναι:

· Να σκοράρει ο Μάντζουκιτς και ο Βίντα να δεχτεί κίτρινη κάρτα και η Κροατία Over 4,5 κόρνερ.
· Ο αγώνας να λήξει ισόπαλος και Over 7,5 κόρνερ αγώνα και 5 λεπτά καθυστερήσεων στο 2ο ημίχρονο.
· Να σκοράρει ο Ντζιούμπα και η Ρωσία Over 4,5 κόρνερ και η Ρωσία Over 1,5 κίτρινες κάρτες.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα δεν ανησυχούν στα πέναλτι

Mε εξαίρεση τη Σουηδία, οι άλλες 3 ομάδες που αγωνίζονται σήμερα, πήραν την πρόκριση, για την προημιτελική φάση, στα πέναλτι.
Η Αγγλία απέκλεισε την Κολομβία, η Ρωσία την Ισπανία και η Κροατία τη Δανία.
Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ δεν έχουν λόγο να ανησυχούν αν κριθούν και οι σημερινοί αγώνες στα πέναλτι.
Με την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, που προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα, όσοι έχουν ποντάρει στην ομάδα που θα προκριθεί, παίρνουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι.
Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει, στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το «2-0 και Έληξε».
Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα κερδίζουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.
Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα για να ποντάρουν στους δύο σημερινούς αγώνες.
Προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, για την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τη μέθοδο επίτευξης του πρώτου γκολ, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης