Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Γιατί η πρόταση Αποστολόπουλου για το Υγεία πρέπει να απορριφθεί

Γιατί η πρόταση Αποστολόπουλου για το Υγεία πρέπει να απορριφθεί
H αλήθεια είναι ότι με αυτές τις σπασμωδικές κινήσεις του ο Αποστολόπουλος αποκαλύπτει το σχέδιο του - Δεν θέλει να αγοράσει το Υγεία αλλά να μπλοκάρει την πώληση του στο CVC.
Οι εξελίξεις στο ελληνικό επιχειρείν είναι συνεχείς, ωστόσο σε μια περίοδο αντικρουόμενων συμφερόντων η οπτική γωνία μιας ανάλυσης πρέπει να είναι ρεαλιστική.
Το CVC έχει υποβάλλει προσφορά για το Υγεία στα 0,92 ευρώ μετά από οικονομικό έλεγχο που διεξήγαγε και μετά από παλινωδίες και σπασμωδικές κινήσεις επανήλθε ο Αποστολόπουλος με το Ιατρικό και την υποστήριξη του fund HIG ώστε να υποβάλλει προσφορά για το Υγεία την θυγατρική της MIG στα 0,95 ευρώ.
Την πρόταση του Αποστολόπουλου το Υγεία και η MIG είπαν ότι θα εξετάσουν – και εύλογα αυτό πρέπει να κάνουν – κυρίως όμως πρέπει να την απορρίψουν για το εξής λόγο.
Πριν λίγο καιρό ο ίδιος επιχειρηματίας ο Αποστολόπουλος είχε υποβάλλει πρόταση για το έως 30% με τιμή 0,45 ευρώ.
Πότε έλεγε την αλήθεια και πότε αποτιμούσε στην πραγματική της αξία του Υγεία ο Αποστολόπουλος στα 0,45 ή στα 0,95 ευρώ;
Ο Αποστολόπουλος εν τω μεταξύ έχει καταθέσει αγωγές κατά της Πειραιώς και της MIG.
H αλήθεια είναι ότι με αυτές τις σπασμωδικές κινήσεις του ο Αποστολόπουλος αποκαλύπτει το σχέδιο του.
Δεν θέλει να αγοράσει το Υγεία αλλά να μπλοκάρει την πώληση του στο CVC.
Από την άλλη πλευρά το CVC σχεδιάζει να θέσει χρονοδιάγραμμα γιατί υπάρχει και το Ερρίκος Ντυνάν…
Η πρόταση Αποστολόπουλου χωρίς καμία αμφιβολία πρέπει να απορριφθεί ως εξόχως παραπλανητική.

Νέα από την Folli Follie στις 20 Ιουλίου

Οι πρώτες ενδιαφέρουσες εξελίξεις από την Folli Follie αναμένονται στις 20 Ιουλίου καθώς η Αlvarez & Μarsal θα παρουσιάσουν τα πρώτα ευρήματα της έρευνας τους στην Ασία.
Ταυτόχρονα η ελληνική δικαιοσύνη φαίνεται ότι προχωράει πολύ πιο γρήγορα από ότι θα μπορούσε να υποθέσει κανείς και εκτιμάται ότι θα ανακοινώνονται συχνά πυκνά διάφορα ευρήματα.
Ως προς την παρέμβαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που έθεσε θέμα παραπλάνησης ή χειραγώγησης, θα πρέπει πρωτίστως να αποδειχθεί ότι οι βασικοί μέτοχοι προέβησαν σε αγοραπωλησίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης