Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος: Πολιτικά τσαλιμάκια εκ του ασφαλούς οι δηλώσεις του Π. Καμμένου

Δ. Καμμένος: Πολιτικά τσαλιμάκια εκ του ασφαλούς οι δηλώσεις του Π. Καμμένου
Τίποτα από αυτά που λέει δεν πρόκειται να γίνουν υποστήριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Πολιτικά τσαλιμάκια εκ του ασφαλούς χαρακτήρισε τις σημερινές δηλώσεις του Π. Καμμένου ο ανεξάρτητος βουλευτής Δ. Καμμένος, ο οποίος χαρακτήρισε καθυστερημένη την αντίδραση του προέδρου των ΑΝΕΛ να ζητήσει εκλογές ή δημοψήφισμα για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.
«Τίποτα από αυτά που λέει ο υπουργός Άμυνας δεν πρόκειται να γίνει, αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως έχει πει, θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Καμμένος, ο οποίος κάλεσε το Μαξίμου να απαντήσει στο ερώτημα εάν οι ΑΝΕΛ θα ρίξουν την κυβέρνηση.
 «Υπογράψαμε με πολιτικό δόλο», είπε ο κ.Καμμένος αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ενώ τόνισε ότι «δεν τίθεται θέμα 180 ψήφων».
Σχετικά με την παράδοση της αντιπροεδρίας της Βουλής, μετά τη διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για την οποία ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης του έχει απευθύνει δημόσια έκκληση, απάντησε ότι, «δεν είπα ότι δεν παραιτούμαι, αλλά ότι πρέπει να συζητήσουμε τα διαδικαστικά».
Επικαλέστηκε και πάλι το σχετικό κανονισμό της Βουλής και είπε ότι «οι 182 ψήφοι που πήρα από όλους τους συναδέλφους είναι προσωπικές» και συμπλήρωσε ότι, δεν ανησυχεί για την πρόταση μομφής που ετοιμάζεται για την παράδοση της αντιπροεδρίας

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης