Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τη Δευτέρα 2/7 η συνάντηση Κοτζιά με τον ΥΠΕΞ του Βιετνάμ - Στo επίκεντρο η ενίσχυση των διμερών σχέσεων

Τη Δευτέρα 2/7 η συνάντηση Κοτζιά με τον ΥΠΕΞ του Βιετνάμ -  Στo επίκεντρο η ενίσχυση των διμερών σχέσεων
Oι δύο Υπουργοί θα υπογράψουν την Συμφωνία Κατάργησης Θεωρήσεων σε Διπλωματικά Διαβατήρια
Με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Βιετνάμ, Pham Binh Minh, θα συναντηθεί αύριο, Δευτέρα 2 Ιουλίου, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
Η συνάντηση θα γίνει στις 11:45, στο Υπουργείο Εξωτερικών.
Στην κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, οι δύο Υπουργοί θα συζητήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Ειδικότερα οι συνομιλίες θα εστιασθούν σε ζητήματα περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, καθώς και στην ενίσχυση των διμερών σχέσεων. Έμφαση θα δοθεί στους τομείς του εμπορίου και της οικονομίας, στη μορφωτική και πολιτιστική συνεργασία, στον τουρισμό και στην ναυτιλία. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.
Μετά το πέρας των συνομιλιών, περί ώρα 13:15, οι δύο Υπουργοί θα υπογράψουν την Συμφωνία Κατάργησης Θεωρήσεων σε Διπλωματικά Διαβατήρια, και, ακολούθως, περί ώρα 13:20, θα προβούν σε κοινές δηλώσεις στον Τύπο, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.
Σημειώνεται ότι ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών του Βιετνάμ, Pham Binh Minh, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, σε συνέχεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει ο Υπουργός Εξωτερικών στο Ανόι τον Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης