Μπόμπολας σε FT: Πιστεύουμε ότι οι επενδυτές αντιλαμβάνονται τις προτεραιότητες μας

Μπόμπολας σε FT: Πιστεύουμε ότι οι επενδυτές αντιλαμβάνονται τις προτεραιότητες μας
Την αισιοδοξία του για το μέλλον της Ελλάκτωρα εξέφρασε ο Λεωνίδας Μπόμπολας σε δηλώσεις του στους Financial Times.
«Πιστεύουμε ότι οι επενδυτές αντιλαμβάνονται τις προτεραιότητες μας», δήλωσε ο κ. Μπόμπολας, ενώ σημείωσε πως: «Θα πρέπει να ολοκληρώσουμε την αναδιοργάνωση της εταιρείας, υιοθετώντας ένα πιο επαγγελματικό μοντέλο διακυβέρνησης, εστιάζοντας σε κατασκευές, παραχωρήσεις και περιβάλλον».
Παράλληλα, επεσήμανε ότι η ανάκαμψη της Ελλάδας θα ανοίξει το δρόμο για νέα έργα κατασκευών συνολικής αξίας 7 δισ. ευρώ, από τις επεκτάσεις του μετρό και των μεγάλων οδικών αξόνων μέχρι την επαναξιοποίηση της έκτασης του πρώην διεθνούς αερολιμένα της Αθήνας στο Ελληνικό, μέσω ενός έργου ανάπτυξης πολυτελών κατοικιών και υποδομών αναψυχής.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, θα πρέπει να επιλέξουμε έργα για τα οποία έχουμε εξειδίκευση και τεχνογνωσία, μέσω των οποίων μπορούμε να δημιουργήσουμε δυνατότητες ανάπτυξης, εκμεταλλευόμενοι τις σωστές συνέργειες».
«Η αγορά της αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα είναι κορεσμένη, ενώ υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παίχτες που δραστηριοποιούνται, έναντι των οποίων η ΕΛΑΚΤΩΡ δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα» πρόσθεσε.


www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS