Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος: Δεν θα παραδώσω την αντιπροεδρία της Βουλής - Ψήφισα όπως μου υπαγόρευσε η συνείδησή μου

Δ. Καμμένος: Δεν θα παραδώσω την αντιπροεδρία της Βουλής - Ψήφισα όπως μου υπαγόρευσε η συνείδησή μου
Την πρόθεσή του να μην παραδώσει την αντιπροεδρία της Βουλής, παρά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, διατύπωσε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος
Την πρόθεσή του να μην παραδώσει την αντιπροεδρία της Βουλής, παρά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, διατύπωσε σήμερα (28/6/2018) ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.
Μιλώντας στον «ΣΚΑΪ», ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως η διαγραφή του οφείλεται στο γεγονός ότι ψήφισε όπως του υπαγόρευε η συνείδησή του, επιλογή που, όπως σημείωσε, προστατεύεται από το Σύνταγμα.
Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πριν την ψηφοφορία δεν είχε τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας.
«Δεν μπορεί να περιμένουν να πάω με το κοπάδι», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ απέρριψε τις καταγγελίες περί αποστασίας του, τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να αποστατήσει από την συνείδησή του.
Όπως δήλωσε, ψήφισε κατά της κυβέρνησης έτσι ώστε να μην εξουσιοδοτήσει τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά να υπογράψει τη συμφωνία με την πΓΔΜ.
Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ αμφισβήτησε εμμέσως τις καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ και του Μεγάρου Μαξίμου για σενάρια αποστασίας και άσκησης πιέσεων σε βουλευτές της συμπολίτευσης.
Όπως τόνισε, όσο ήταν μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ δεν άκουσε ποτέ συνάδελφό του να κάνει λόγο για απειλές οποιουδήποτε είδους, ενώ υποστήριξε πως αν κάποιος βουλευτής απειλείται θα πρέπει να προβεί σε καταγγελία στις αρχές και όχι να απευθύνεται στους δημοσιογράφους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης