Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Η κυβερνητική πλειοψηφία φυλλορροεί – Δεν ευθύνεται και για αυτό η ΝΔ

Δένδιας: Η κυβερνητική πλειοψηφία φυλλορροεί – Δεν ευθύνεται και για αυτό η ΝΔ
Θα πηδήξουν και άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ από τη βάρκα εκτίμησε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι αυτό που δείχνει η πραγματικότητα είναι ότι φυλλορροεί η κυβερνητική πλειοψηφία διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να ευθύνεται και για αυτό η ΝΔ.
«Θα μπορούσε κάλλιστα να πει το Μαξίμου ότι υπάρχει η μάγισσα Φούρκα, η κακιά βασίλισσα και διάφοροι άλλοι ήρωες παραμυθιών, οι οποίοι απεργάζονται την πτώση της κυβέρνησης.
Η πραγματικότητα είναι ότι η κυβερνητική πλειοψηφία φυλλορροεί.
Ποιος φυλλορροεί εδώ;
Ο κυβερνητικός εταίρος τήρησε μια στάση τελείως αντίθετη με τις προγραμματικές του αρχές.
Τη στιγμή που κάνει μια στροφή 180 μοιρών είναι φυσιολογικό να φυλλορροεί η ούτως ή άλλως ιδιόρρυθμη, ας το πω επιεικώς, κοινοβουλευτική ομάδα του κ. Καμμένου.
Δεν μπορεί και για αυτό να κατηγορείται η ΝΔ.
Τι θέλουν να κάνουμε;
Να πιέζουμε τους βουλευτές του κ. Καμμένου εμείς να μην πάψουν να στηρίζουν την κυβέρνηση που κάνει τα αντίθετα από αυτά για τα οποία δημιουργήθηκε το κόμμα τους;» διερωτήθηκε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Δένδιας.
Κληθείς να σχολιάσει την απόπειρα εισβολής τριών αγνώστων στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κ. Κατσίκη και την τοποθέτηση του Π. Καμμένου, ο οποίος ζήτησε να υπάρχει παρέμβαση του εισαγγελέα αναφέροντας ότι υπάρχει και ένα όριο, ο κ.Δένδιας υποστήριξε ότι «αυτό που φαίνεται να μην έχει όριο είναι φαιδρότητα».
«Εγώ δεν συμφωνώ με κανένα bullying και καμία πράξη βίας, άλλωστε εμείς στη ΝΔ την έχουμε υποστεί κατά τον χειρότερο τρόπο και με χειροδικία και με λεκτική βία και με ύβρεις, οι οποίες να μην πω οργανώνονταν, πάντως υπήρχε σαφής ενθάρρυνση από το ΣΥΡΙΖΑ και τον τωρινό πρωθυπουργό, τον κ. Τσίπρα» υπογράμμισε ο κ.Δένδιας, ο οποίος ερωτηθείς εάν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ πηδούν από τη βάρκα, απάντησε καταφατικά.
«Φαντάζομαι θα πηδήξουν κι άλλοι.
Όταν κάτι φυλλορροεί είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει.
Και είναι απόλυτα λογικό οι άνθρωποι που εξελέγησαν με μία ατζέντα να μην μπορούν να παλέψουν κόντρα στην ατζέντα αυτή.
Με μία πλειοψηφία δύο εδρών, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει ότι άλλοι δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ θα πάψουν να στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση.
Νομίζω υπάρχει και η σκέψη της δικής τους πολιτικής επιβίωσης.
Αυτό που συμφέρει την χώρα είναι οι άμεσες εκλογές, σε αυτή τη θέση παραμένει πιστή η ΝΔ» τόνισε ο κ.Δένδιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης