Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δρόσος (γραμματέας ΑΝΕΛ): Να παραδώσει την έδρα ο Λαζαρίδης – Αντέχουμε, δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση

Δρόσος (γραμματέας ΑΝΕΛ): Να παραδώσει την έδρα ο Λαζαρίδης – Αντέχουμε, δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση
Ήταν μια μη αναμενόμενη εξέλιξη η ανεξαρτητοποίηση του Γ. Λαζαρίδη υποστήριξε ο γραμματέας του ΑΝΕΛ
Την θέση ότι ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γ. Λαζαρίδης δεν άντεξε στην πίεση και πρέπει να παραδώσει την έδρα του στους ΑΝΕΛ διατύπωσε ο γραμματέας των ΑΝΕΛ, Θ. Δρόσος, ο οποίος κατέστησε σαφές πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντέχουν και δεν πρόκειται να ρίξουν την κυβέρνηση.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Δρόσος υπογράμμισε πως η ανεξαρτητοποίηση του Γ. Λαζαρίδη ήταν μια μη αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς όπως είπε ήταν «υποστηρικτής» της κυβέρνησης.
Ο κ.Δρόσος υποστήριξε ότι πράγματι βουλευτές και στελέχη των ΑΝΕΛ δέχονται απειλές για τη συμφωνία για το Σκοπιανό, παρά το γεγονός, όπως είπε, ότι η θέση τους είναι ξεκάθαρη ότι δεν πρόκειται να την ψηφίσουν όταν αυτή πάει για κύρωση στην ελληνική Βουλή.
«Οι ΑΝΕΛ άντεξαν σε δύσκολες καταστάσεις, και μάλιστα σε πολύ δυσκολότερες από αυτήν, αντέχουν και θα αντέξουν και θα αποτελέσουν δύναμη ευθύνης και σταθεροποιητικό παράγοντα στο πολιτικό σκηνικό.
Δεν θα κάνουμε την χάρη στους εκφραστές της διαπλοκής και της διαφθοράς να ρίξουμε την κυβέρνηση» είπε ο κ.Δρόσος, ο οποίος επανέλαβε πως οι δύο άξονες της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι η έξοδος από τα μνημόνια, κάτι που όπως γίνεται, και η καταπολέμηση της διαφθοράς και της διαπλοκής, στην οποία όπως είπε θα εστιάσει πλέον το κυβερνητικό σχήμα.
Όσον αφορά τις δηλώσεις του Δ. Καμμένου περί συνεννόησης Τσίπρα – Καμμένου να ρίξουν συντονισμένα την κυβέρνηση πριν την κύρωση της συμφωνίας για το Σκοπιανό στη Βουλή, ο κ.Δρόσος έκανε λόγο για αποκυήματα φαντασίας, είπε ότι η κυβέρνηση αυτή θα εξακολουθήσει να υλοποιεί το έργο της και σημείωσε πως ακόμα είναι μακρύς ο δρόμος για τη συμφωνία για το Σκοπιανό

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης