Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κύκλοι ΤτΕ σε Παππά: Στις 2 Ιουλίου θα υπάρχει απάντηση

Κύκλοι ΤτΕ σε Παππά: Στις 2 Ιουλίου θα υπάρχει απάντηση
"Θα υπάρξουν εκπλήξεις στην τοποθέτηση του" Γ. Στουρνάρα, ανέφεραν κυκλοι της ΤτΕ
Ο διοικητής της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρας, «θα απαντήσει θεσμικά και σοβαρά και όχι με διαρροές στις 2 Ιουλίου όταν θα δημοσιοποιηθεί η έκθεση της ΤτΕ για τις εξελίξεις στην οικονομία και θα την πάρει στα χέρια του ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης», απάντησαν κύκλοι της ΤτΕ στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππά.
Όπως ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι της ΤτΕ, «όσες φορές τοποθετήθηκε ο κ. Στουρνάρας για την οικονομία, τους κινδύνους, την καθαρή έξοδο αλλά και την προληπτική γραμμή, το έκανε πάντα θεσμικά, είτε μέσα από εκθέσεις της ΤτΕ είτε με ομιλίες του σε συνέδρια κι εκδηλώσεις για την οικονομία».
 «Με τον ίδιο τρόπο θα κινηθεί και τώρα και θα υπάρξουν εκπλήξεις στην τοποθέτηση του», προσθέσανε οι κύκλοι της Κεντρικής Τράπεζας , σημειώνοντας πως «η οικονομία δεν είναι παιχνίδι διαρροών, ούτε για άσχετους που μιλάνε τελευταία χωρίς να έχουν βασικές οικονομικές γνώσεις. Ας περιοριστούν σε όσα ξέρουν, άλλωστε η οικονομική πολιτική δεν χαράσσεται στο Facebook».
Υπενθυμίζετια ότι ο Ν. Παππάς μιλώντας στον ΣΚΑΙ διερωτήθηκε τι λέει η Τράπεζα της Ελλάδας για τη συμφωνία του Eurogroup και την κάλεσε να πάρει θέση, γιατί «η Τράπεζα της Ελλάδας μίλαγε για πιστοληπτική γραμμή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης