Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα αντιπαράθεση του Salvini με τον Macron - Για «αλαζονεία» κατηγόρησε τον Γάλλο πρόεδρο ο Ιταλός υπουργός

Νέα αντιπαράθεση του Salvini με τον Macron - Για «αλαζονεία» κατηγόρησε τον Γάλλο πρόεδρο ο Ιταλός υπουργός
Ο Γάλλος πρόεδρος υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι η Ιταλία, σε αντίθεση με πριν από ένα χρόνο, δεν αντιμετωπίζει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες
Νέα λεκτική σύγκρουση του Γάλλου προέδρου, Emmanuel Macron με τον Ιταλό υπουργό Εσωτερικών, Matteo Salvini, μόλις μία ημέρα πριν από τη μίνι σύνοδο για το μεταναστευτικό στις Βρυξέλλες.  
Ο Γάλλος πρόεδρος υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι η Ιταλία, σε αντίθεση με πριν από ένα χρόνο, δεν αντιμετωπίζει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.
Ο Salvini απάντησε άμεσα κάνοντας λόγο για «αλαζονεία του Γάλλου προέδρου» και αναφέροντας ότι η Ιταλία φιλοξενεί πάνω από 170.000 «υποτιθέμενους πρόσφυγες».
Επίσης κάλεσε  τη Γαλλία «να ανοίξει τα λιμάνια της» και να σταματήσει τις απωθήσεις στα ιταλογαλλικά σύνορα, στη Βεντιμίλια.
Ο Salvini τόνισε επίσης, τόνισε ότι η συναίνεση της Ιταλίας, αύριο (24/6) στις Βρυξέλλες, δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ότι η Ρώμη θα διαπραγματευτεί σημείο προς σημείο τα θέματα που την ενδιαφέρουν.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης