Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμίνης για εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής: Να προχωρήσουμε μπροστά με όσα μας ενώνουν

Καμίνης για εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής: Να προχωρήσουμε μπροστά με όσα μας ενώνουν
"Είναι απαίτηση των 212.000 πολιτών που προσήλθαν στις κάλπες του περασμένου Νοεμβρίου, να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να μιλήσουμε για το μέλλον", τονίζει ο Γ. Καμίνης
Tα μέλη του Κινήματος Αλλαγής να προσέλθουν αύριο, 24/6 στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων τοπικών και περιφερειακών οργάνων, καλεί με μήνυμά του ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Γ. Καμίνης.
Όπως τονίζει  «ξέραμε εξαρχής ότι δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση: Πρώτον, γιατί οι διαφορετικές αφετηρίες του καθενός και της καθεμιάς είναι γεγονός.
Αυτό απαιτεί σύνθεση προκειμένου να σφυρηλατηθεί η ενότητα και η ταυτότητα μέσα από ενιαίο πολιτικό λόγο και λειτουργία.
Δεύτερον, γιατί όλοι οι άλλοι θέλουν να αποτύχει το εγχείρημα αυτό.
Όσο εμείς ανεβαίνουμε, τόσο αποκαλύπτεται η προγραμματική τους αδυναμία».
Ο κ. Καμίνης καλεί όλους τους συμμετέχοντες «να αφήσουμε πίσω όσα μας χωρίζουν και να προχωρήσουμε μπροστά με όσα μας ενώνουν, που είναι και πολύ περισσότερα: Είναι η μακρά ιστορική, δημοκρατική και προοδευτική παράδοση της παράταξης μας.
Είναι η ανάγκη των πολιτών να απεγκλωβιστεί η χώρα από τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος και το ανερμάτιστο δίπολο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - ΝΔ που μας κρατά κολλημένους στον χειρότερο εαυτό μας.
Είναι απαίτηση των 212.000 πολιτών που προσήλθαν στις κάλπες του περασμένου Νοεμβρίου, να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να μιλήσουμε για το μέλλον».
Ο ίδιος υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι «το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να συγκρουστεί με τα πολιτικά και οικονομικά κλειστά συστήματα που κρατούν τη χώρα καθηλωμένη στο χθες.
Που θέλουν την Ελλάδα μια μικρή αδύναμη και διχασμένη χώρα».
«Είναι καθήκον μας να θέσουμε εμείς την ολοκληρωμένη σύγχρονη πολιτική ατζέντα για τη χώρα του αύριο.
Μια ευρωπαϊκή, σύγχρονη χώρα με αυτοπεποίθηση που ο καθένας θα μπορεί να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα μέσα από το άνοιγμα των πολιτικών και οικονομικών θεσμών, των δομών, των δεδομένων, με την επανένταξη των πολιτών που βρίσκονται στο περιθώριο, των ανθρώπων εκτός των τειχών», σημειώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει «αυτούς πρέπει να εκφράσουμε, αυτοί θα δώσουν ξανά ώθηση στο Κίνημα μας, αυτοί θα δώσουν ξανά δύναμη και νόημα στη δημοκρατία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης