Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Στη λιανική αγορά φυσικού αερίου θα δραστηριοποιηθεί η Coral, θυγατρική της Motor Oil

tags :
Στη λιανική αγορά φυσικού αερίου θα δραστηριοποιηθεί η Coral, θυγατρική της Motor Oil
Στη λιανική αγορά φυσικού αερίου θα δραστηριοποιηθεί η Coral, θυγατρική της Motor Oil
Στη λιανική αγορά φυσικού αερίου θα δραστηριοποιηθεί από τον Σεπτέμβριο του 2018 η Coral, θυγατρική της Motor Oil, ενώ σε επόμενο στάδιο ο όμιλος θα διαθέτει στους καταναλωτές και «πακέτα» ρεύματος και φυσικού αερίου αξιοποιώντας τις συνέργειες που θα προκύψουν μετά την εξαγορά της εταιρίας προμήθειας ρεύματος NRG, που ανακοινώθηκε χθες (21/6).
Αυτό ανέφερε σήμερα (22/6) ο Γιώργος Χατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Coral σε εκδήλωση για την παρουσίαση νέου τύπου καυσίμων αυτοκινήτων που διατίθενται σήμερα στα πρατήρια της Shell.
Η Coral (πρώην Shell Ελλάς που εξαγοράστηκε από την Motor Oil) απέκτησε άδεια προμήθειας φυσικού αερίου το 2017, διαθέτει χαρτοφυλάκιο 100 περίπου πελατών και από το φθινόπωρο θα ξεκινήσει καμπάνια προς τους οικιακούς πελάτες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αξιοποιώντας την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς που τέθηκε σε ισχύ από 1ης Ιανουαρίου.
Η εταιρία διαθέτει δίκτυο 740 πρατηρίων καυσίμων (μέσω του οποίου θα διατίθενται και τα νέα ενεργειακά προϊόντα) και μερίδιο αγοράς 23 % στα υγρά καύσιμα.
Δραστηριοποιείται επίσης στους τομείς των χημικών, ναυτιλιακών και αεροπορικών καυσίμων, ενώ σε οκτώ πρατήρια αυτοκινητοδρόμων (τα δύο λειτουργούν ήδη στην Ιονία οδό) θα υπάρχουν και υποδομές ταχείας φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
Η βενζίνη και το ντίζελ νέας γενιάς που λανσάρονται σήμερα στην ελληνική αγορά διαθέτουν πρόσθετα που βοηθούν στην απομάκρυνση έως και του 80% των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα.
Επίσης, περιέχουν νέο συστατικό μείωσης των τριβών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης