Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Goldman Sachs: Το πετρέλαιο θα ξεπεράσει τα 80 δολ. παρά τις ανησυχίες για τη συνεδρίαση του ΟΠΕΚ

Goldman Sachs: Το πετρέλαιο θα ξεπεράσει τα 80 δολ. παρά τις ανησυχίες για τη συνεδρίαση του ΟΠΕΚ
Το ενδεχόμενο οι παραγωγοί του ΟΠΕΚ να ανακοινώσουν αύξηση της παραγωγής του αργού αργότερα αυτή την εβδομάδα, στην πραγματικότητα θα μπορούσε να έχει bullish αντίκτυπο στις τιμές του πετρελαίου
Την εκτίμηση ότι η τιμή του πετρελαίου θα ξεπεράσει τα 80 δολ. ανά βαρέλι κατά τους επόμενους μήνες, παρά τις αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με αύξηση της παραγωγής από τον ΟΠΕΚ, την κλιμάκωση των εμπορικών εντάσεων και την αύξηση των αποθεμάτων, κάνουν οι αναλυτές της Goldman Sachs.
Σύμφωνα με τους αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας, το ενδεχόμενο οι παραγωγοί του ΟΠΕΚ να ανακοινώσουν αύξηση της παραγωγής του αργού αργότερα αυτή την εβδομάδα, στην πραγματικότητα θα μπορούσε να έχει bullish αντίκτυπο στις τιμές του πετρελαίου.
«Το επικαιροποιημένο ισοζύγιο προσφοράς-ζήτησης συνεχίζει να δείχνει περαιτέρω πτώση των αποθεμάτων και υψηλότερες τιμές πετρελαίου κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018» ανέφερε η Goldman Sachs, ανέφερε η τράπεζα, επιβεβαιώνοντας την προηγούμενη πρόβλεψη ότι το Brent θα φτάσει στα 82,50 δολ. κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης