ΝΔ: Ημέρα ντροπής για Τσίπρα – Καμμένο η σημερινή - Δεσμεύουν την Ελλάδα με μια συμφωνία που δημιουργεί τετελεσμένα

ΝΔ: Ημέρα ντροπής για Τσίπρα – Καμμένο η σημερινή - Δεσμεύουν την Ελλάδα με μια συμφωνία που δημιουργεί τετελεσμένα
H ΝΔ τονίζει ότι θα κάνει το παν για να μην διχαστούν οι Έλληνες
«Σήμερα δεν είναι μια μόνο μια θλιβερή μέρα για την Ελλάδα, αλλά και μια μέρα ντροπής για τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο, διότι μαζί εκχώρησαν στους πολίτες της ΠΓΔΜ τη δυνατότητα να αυτοαποκαλούνται “Μακεδόνες” και να υποστηρίζουν ότι μιλούν την τάχα μακεδονική γλώσσα», υπογραμμίζει η ΝΔ.
Η ΝΔ, σχολιάζοντας την υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας - πΓΔΜ στις Πρέσπες, αναφέρει ότι  «η κυβέρνηση που αφήνει τους Ρουβίκωνες να δρουν ανενόχλητοι, έδειξε σήμερα το αυταρχικό της πρόσωπο.
Την ώρα που οι κ. Τσίπρας και Κοτζιάς πανηγύριζαν στις Πρέσπες για μια συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα, δόθηκε εντολή στην αστυνομία να δείξει πρωτοφανή αγριότητα, στέλνοντας ακόμη και στο νοσοκομείο πολίτες που διαδήλωσαν την πατριωτική τους ευαισθησία».
Σύμφωνα με τη ΝΔ, «ο ελληνικός λαός είναι δικαίως οργισμένος.
 Διότι συνειδητοποίησε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να παραμείνουν για λίγο ακόμη στην εξουσία, δεν υπολογίζουν πια ούτε τα εθνικά συμφέροντα».
Υπογραμμίζει ότι Μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε αποδεχθεί.
« Οι 153 βουλευτές των κ. Τσίπρα και Καμμένου έχουν βαρύτατες ευθύνες.
Διότι δεσμεύουν την Ελλάδα με μια συμφωνία που δημιουργεί τετελεσμένα, τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπούν», τονίζει η ΝΔ και καταλήγει σημειώνοντας ότι η ίδια «θα κάνει το παν για να μην διχαστούν οι Έλληνες και καλεί τους πολίτες να δείξουν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία».
Η ΝΔ «καλεί το ίδιο να πράξει και η κυβέρνηση, η οποία μοιάζει να μην συνειδητοποιεί ότι έχει απέναντί της τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων».
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS