Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στις ΗΠΑ ο Χαρίτσης 18 έως 23/6 - Θα έχει σειρά επαφών με διεθνείς επενδυτές και funds

Στις ΗΠΑ ο Χαρίτσης 18 έως 23/6 - Θα έχει σειρά επαφών με διεθνείς επενδυτές και funds
Θα έχει σειρά επαφών με διεθνείς επενδυτές και funds σε Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον και Σικάγο
Επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στο Greek Investment Roadshow 2018, το οποίο θα διεξαχθεί σε Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον και Σικάγο από 18 έως 23 Ιουνίου.
Μάλιστα, ο κ. Χαρίτσης και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, G. Pyatt, θα είναι κεντρικοί ομιλητές στο 7ο Ελληνικό Επενδυτικό Φόρουμ του Χρηματιστηρίου Αθηνών, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 19/6  στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο του Greek Investment Roadshow που διοργανώνει ο Οργανισμός Enterprise Greece, στο οποίο θα συμμετάσχει και ο γενικός γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Λόης Λαμπριανίδης.
Ο κ. Χαρίτσης θα έχει σειρά επαφών με διεθνείς επενδυτές και funds σε Νέα Υόρκη,  Ουάσινγκτον και  Σικάγο, για την περαιτέρω προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα και αναμένεται να παρουσιάσει τις επενδυτικές ευκαιρίες, αλλά και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση για να στηρίξει τις νέες επενδύσεις.
Μεταξύ άλλων,  ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης θα συναντηθεί στην Ουάσινγκτον με τον Αμερικανό υπουργό Εμπορίου, Wilbur Ross, με τον οποίο θα μιλήσουν για την ενίσχυση των διμερών οικονομικών σχέσεων, αλλά και τη συμμετοχή των ΗΠΑ στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον προσεχή Σεπτέμβριο, όπου θα είναι και η τιμώμενη χώρα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης