Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης για επεισόδιο με Μπαρμπαρούση: Έπεσαν οι μάσκες, καλούν σε πραξικόπημα κατά του πολιτεύματος

Βούτσης για επεισόδιο με Μπαρμπαρούση: Έπεσαν οι μάσκες, καλούν σε πραξικόπημα κατά του πολιτεύματος
Θα συγκληθούν τα αρμόδια όργανα να αποφασίσει για τη μη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στη συζήτηση της πρότασης μομφής είπε ο κ.Βούτσης
Την θέση ότι έπεσαν οι μάσκες και ότι η Χρυσή Αυγή καλεί σε πραξικόπημα κατά του πολιτεύματος διατύπωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης αναφερόμενος στα όσα πρωτοφανή υποστήριξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούσης.
Ο κ.Βούτσης υποστήριξε ότι τα αρμόδια όργανα της Βουλής θα συγκληθούν άμεσα για τη λήψη αποφάσεων με εισήγηση να μην συμμετάσχει στη συζήτηση για την πρόταση μομφής της ΝΔ η Χρυσή Αυγή.
Σημειώνεται πως νωρίτερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούσης ζήτησε από το στρατό να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό των ΑΝΕΛ.
«Τα κεφάλια τους στις Πρέσπες» δήλωσε ο βουλευτής της ΧΑ.
Ο κ.Βούτσης υποστήριξε ότι βρισκόμαστε προ μιας προφανούς προσπάθειας κλιμάκωσης με στόχο την πρόκληση επεισοδίων σήμερα, αύριο και την Κυριακή, τονίζοντας ότι η τοποθέτηση του βουλευτή συνιστά ανοιχτή προτροπή για πραξικόπημα εναντίον του δημοκρατικού πολιτεύματος και για επεισόδια σε θυλάκους - αν υπάρχουν - μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ομόθυμη ήταν η καταδίκη όσων είπε ο Κ. Μπαρμπαρούσης από τα κόμματα.
Ο Κώστας Χατζηδάκης από τη ΝΔ καταδίκασε την τοποθέτηση Μπαρμπαρούση, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου πρότεινε να μην σβηστούν από τα πρακτικά τα όσα ακούστηκαν ενώ ο Θανάσης Παφίλης από το ΚΚΕ υποστήριξε ότι  «ο λαός θα τους στείλει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Αυτή είναι μια υπόσχεση από το ΚΚΕ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης