Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος: Κατάπτυστη και ελεεινή η συμφωνία για το Σκοπιανό – Ανοιχτό να στηρίξει την πρόταση μομφής

Δ. Καμμένος: Κατάπτυστη και ελεεινή η συμφωνία για το Σκοπιανό – Ανοιχτό να στηρίξει την πρόταση μομφής
Ο Κοτζιάς δεν έχει τη στήριξη μας ούτε την εξουσιοδότηση μας να πάει να υπογράψει τη συμφωνία είπε ο κ.Καμμένος
Πυρά κατά της κυβέρνησης για τη συμφωνία με το Σκοπιανό εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος, ο οποίος έκανε λόγο για κατάπτυστη και ελεεινή συμφωνία που δεν μπορεί να σταθεί.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που έχει καταθέσει η ΝΔ, ο κ.Καμμένος είπε ότι δεν θα απαντήσει για το εάν θα στηρίξει ή όχι την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης εάν δεν ακούσει όλη τη συζήτηση στη Βουλή, αν και υποστήριξε ότι «αν δεν είχα αποφασίσει τι θα κάνω, δεν θα ήμουν σοβαρός άνθρωπος».
«Η συμφωνία δίνει γλώσσα, ταυτότητα και όνομα, πρόσβαση στην ΑΟΖ του Αιγαίου και απαγορεύει ως και να κάνει μια χώρα συλλαλητήρια κατά του άλλου Κράτους και τέλος δεν σου επιτρέπει να υπαναχωρήσεις.
Αν ψηφιστεί από την Βουλή των Σκοπίων, που δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν διότι θα πάρουν πάνω από 30 δις από την είσοδο τους στην ΕΕ και άλλους οργανισμούς, θα πρέπει σε έξι μήνες να περάσει από την ελληνική Βουλή, αλλά αν δεν περάσει θα πρέπει να πέσει η Κυβέρνηση.
Ο κ. Κοτζιάς δεν έχει την στήριξη μας ούτε την εξουσιοδότηση μας να πάει να υπογράψει αυτό το κείμενο που είναι ενάντια στα πιστεύω των ΑΝΕΛ», είπε ο Δημήτρης Καμμένος συμπληρώνοντας «ο καθένας από μας θα κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη, θα κοιτάξει τους πολίτες στα μάτια και θα αποφασίσει τι πρέπει να ψηφίσει».
Επιπλέον, ο κ.Καμμένος ζήτησε τη διαγραφή του Θ. Παπαχριστόπουλου από τους ΑΝΕΛ για τις διαφορετικές θέσεις που έχει εκφράσει από την κεντρική γραμμή των ΑΝΕΛ, ενώ είπε ότι πολλοί επιχειρούν να εκβιάσουν την κυβέρνηση για επίλυση του Σκοπιανού με την παροχή διευκολύνσεων για το χρέος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης