Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης: Ο Καμμένος δεν θα προκαλέσει πολιτική αστάθεια για το Σκοπιανό – Μη ωφέλιμη μια κυβερνητική κρίση

Φίλης: Ο Καμμένος δεν θα προκαλέσει πολιτική αστάθεια για το Σκοπιανό – Μη ωφέλιμη μια κυβερνητική κρίση
Κοινοβουλευτικά άσφαιρα τα πυρά της ΝΔ είπε ο κ.Φίλης αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που ετοιμάζει η ΝΔ
Την θέση ότι ο Π. Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να προκαλέσουν πολιτική αστάθεια με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης, ο οποίος υποστήριξε πως δεν είναι ωφέλιμη αυτή τη στιγμή για την χώρα μια κυβερνητική κρίση.
«Ζητάμε να υπάρξει αυτήν την στιγμή η μεγαλύτερη πολιτική συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και φυσικά αυτών που είναι στην Κυβέρνηση.
Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη πολιτική συγκυρία.
Δεν ωφελεί την χώρα σήμερα μια κυβερνητική κρίση, όπως αυτήν που θέλει να προκαλέσει η ΝΔ» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Φίλης, ο οποίος χαρακτήρισε την αναμενόμενη πρόταση μομφής της ΝΔ «κοινοβουλευτικά άσφαιρα πυρά».
«Η Κυβέρνηση έχει συνοχή, παρά τις διαφορετικές τοποθετήσεις του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου.
Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ στηρίζει με όλη την ψυχή του το κυβερνητικό σχήμα, ωστόσο θα κριθεί και ο ίδιος με την ψήφο του στην Βουλή.
Οι δηλώσεις έχουν την πολιτική τους βαρύτητα, όμως σημασία έχει η ψήφος στην Βουλή» υποστήριξε ο κ.Φίλης.
Ερωτηθείς για την πιθανότητα τελικά ο κ.Καμμένος να στηρίξει τη συμφωνία για το Σκοπιανό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «δεν πρέπει να προκαταλάβουμε τις πολιτικές εξελίξεις»,
«Ο κ. Καμμένος έχει ένα πολιτικό ένστικτο και το μείζον που έχουμε μπροστά μας είναι η πολιτική σταθερότητα.
Όλοι πρέπει να δείξουμε μια υπεύθυνη στάση.
Αυτό που λέω είναι ότι δεν θα προκαλέσει πολιτική αστάθεια και κυβερνητική κρίση ο Πάνος Καμμένος» υπογράμμισε ο κ.Φίλης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στη ΝΔ κατηγορώντας την για διαφορετικές απόψεις στο κόμμα.
«Οι ακροδεξιοί και οι καθαρόαιμοι δεξιοί έχουν μια αναχρονιστική, εθνικόφρονα αντίληψη» είπε ο κ.Φίλης, επισημαίνοντας αυτοί «σε μεγάλο βαθμό έχουν σχέση με τις αντιλήψεις στο κόμμα των ΑΝΕΛ, όμως είναι άλλο πράγμα να έχεις ένα κόμμα όπως η ΝΔ, με πολλά κεφάλια που δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, άλλο να έχεις έναν κυβερνητικό εταίρο που έχει την άποψη του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης