Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Yalco: Την τροποποίηση όρων του ομολογιακού δανείου ενέκρινε η Έκτακτη Γ.Σ.

tags :
Yalco: Την τροποποίηση όρων του ομολογιακού δανείου ενέκρινε η Έκτακτη Γ.Σ.
Την τροποποίηση όρων του ομολογιακού δανείου με μετατρέψιμες ομολογίες ενέκρινε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Yalco
Την τροποποίηση όρων του Ομολογιακού Δανείου με μετατρέψιμες ομολογίες ενέκρινε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Yalco, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/6/2018).
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Σ.Δ.Κωνσταντίνου & Υιός Α.Ε. - Yalco, που πραγματοποιήθηκε την 11/06/2018 στην έδρα της εταιρείας στο Δήμο Δέλτα Ν. Θεσσαλονίκης στο 5ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κατερίνης (Καλοχώρι), παρέστησαν νόμιμα πέντε μέτοχοι εκπροσωπούντες 8.210.766 κοινές ανώνυμες μετοχές μετά δικαιωμάτων ψήφου επί συνόλου 13.191.620 κοινών ανωνύμων μετοχών ήτοι ποσοστό 62,24% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. Η συνέλευση έλαβε απόφαση επί του θέματος της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα Ημερήσιας Διάταξης: Τροποποίηση των Όρων 20.02 και 20.03 του Ομολογιακού Δανείου με Μετατρέψιμες Ομολογίες
Με ψήφους 8.210.766 ήτοι ποσοστό 100% του εκπροσωπούμενου στη Συνέλευση Μετοχικού Κεφαλαίου, αποφασίστηκε μετά από αίτημα των Ομολογιούχων, η εταιρεία να υπογράψει σύμβαση εκχώρησης και ενεχυρίασης με τον εκπρόσωπο των Ομολογιούχων και υπέρ των Ομολογιούχων για την απαίτηση που έχει η εταιρεία έναντι της Home City Ουγγαρίας, ύψους 540.308.141HUF τροποποιώντας τους όρους 20.02 και 20.03 του Ομολογιακού Δανείου με μετατρέψιμες μετοχές, προς επικαιροποίηση της σχετικής υποχρέωσης που η εταιρεία είχε αναλάβει κατά την έκδοση του ανωτέρω ομολογιακού δανείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης