Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο εξευτελισμός για λίγες ψήφους ή πως η Αριστερά παίζει με το Athens pride εις βάρος των αξιών

Ο εξευτελισμός για λίγες ψήφους ή πως η Αριστερά παίζει με το Athens pride εις βάρος των αξιών
Το Athens Pride αποτελεί την απόλυτη γελοιοποίηση και εξευτελισμό της προσωπικότητας αυτού που συμμετέχει σε εκδηλώσεις ντροπής.
Σε μια κοινωνία, όπως η ελληνική που μαστίζεται από την φτωχοποίηση αποκλειστικά λόγων επικίνδυνων πολιτικών που οδήγησαν στην χρεοκοπία, τουλάχιστον θα πρέπει να μην προκαλείται η δημόσια αιδώς.
Όχι προφανώς στην υποκριτική ηθικολογία αλλά στην προάσπιση του μέτρου.
Τα τελευταία χρόνια και εσχάτως πιο έντονα πραγματοποιούνται στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις εκδηλώσεις ομοφυλόφιλων.
Το τι πράττει ο καθένας με την διαφορετικότητα του δεν μας απασχολεί.
Ο στόχος του κειμένου αυτού είναι να αναδείξει την τάση εκφυλισμού και διαφθοράς που αθώα προσπαθεί να περάσει και η κυβέρνηση στην κοινωνία.
Ο θεσμός της οικογένειας πρωτίστως πρέπει να είναι ο πυλώνας σταθερότητας μιας κοινωνίας.
Για λόγους οργάνωσης, τάξης, αναπαραγωγής.
Ο θεσμός της οικογένειας θα πρέπει να είναι η βάση αξιών και αρχών της κοινωνίας.
Από εκεί και πέρα η διαφορετικότητα που μπορεί να έχει ο καθένας – ας την έχει – αλλά δεν μπορεί να επιμολύνεται η βάση αξιών.
Εκδηλώσεις όπως το Athens pride είναι μόλυνση γιατί δεν αποτελεί κανονικότητα αλλά διαφορετικότητα.
Ακόμη και εάν υπάρχουν διαφωνίες περί μόλυνσης, θα συμφωνήσουν όλοι ότι ο πυλώνας της κοινωνίας μα πρέπει να είναι η οικογένεια και από εκεί και πέρα η διαφορετικότητα όπως η ομοφυλοφιλία δεν θα πρέπει να αποτελεί κύρια πολιτική θέση ενός κόμματος.
Η αριστερά των διεθνιστών και δήθεν οπαδών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων προβάλλει, συμμετέχει και υποστηρίζει το Athens Pride αλλά δεν θα δούμε ποτέ την αριστερά να συμμετάσχει σε μια διαδήλωση για την οικογένεια και την στήριξη των βασικών αρχών της κοινωνίας μας.
Όταν ένα νέο παιδί παρακολουθεί στα μέσα ενημέρωσης ότι η ομοφυλοφιλία, η διαφορετικότητα είναι η κανονικότητα μπορεί να παρασυρθεί ενάντια στην οικογένεια του προκαλώντας σοβαρές ψυχικές διαταραχές που θα προκύψουν ή εμφανιστούν στην πορεία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση της Αριστεράς έχουν υιοθετήσει πρακτικές οι οποίες δεν συμβάλλουν στην πρόοδο αλλά στον εξευτελισμό, διασυρμό των βασικών κανόνων ηθικής, όχι ηθικολογίας αλλά ηθικής.
Η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης στο Athens Pride δηλαδή στην εκδήλωση των ομοφυλόφιλων ήταν μια μικροπολιτική πράξη για λίγες ψήφους.
Το να εξευτελίζεται η αριστερά για λίγες ψήφους, να γελοιοποιείται για λίγες ψήφους ομοφυλόφιλων είναι το ένα σκέλος, το άλλο έχει να κάνει με την παρακμή στην οποία οδηγούν την κοινωνία.
Εικόνες ντροπής με κάτι τρελές να κουνιούνται σαν ξεχαρβαλωμένες λατέρνες που δεν θέλουν να είναι άντρες, δεν θέλουν να είναι γυναίκες και στο τέλος δεν ξέρουν τι θέλουν…δεν αποτελούν σημεία αναφοράς των παραδόσεων της πατρίδας μας.
Οι δημόσιες γελοιοποιήσεις όμως και των ανθρώπων αυτών επίσης δεν έχουν λογική.
Τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή αφορά μόνο τον ίδιο και αποδεχόμαστε την ατομικότητα του καθενός.
Όμως να βγαίνει στους δρόμους και να γελοιοποιείται χωρίς νόημα, μόνο για να προκαλέσει και όχι να συμβουλέψει αποτελεί πρόκληση.
Είμαστε οπαδοί της άποψης ότι πολλοί από αυτούς έχουν κάποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα και η προβολή αυτή είναι η απόδειξη της αδυναμίας και του προβλήματος που προσπαθούν να το επισκιάσουν μέσω της πρόκλησης της δημόσιας αιδούς.
Εάν δούμε μια γυναίκα στον δρόμο με τα οπίσθια έξω θα πούμε ή ότι έχει πρόβλημα ψυχιατρικό ή ότι ασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.
Όταν συμμετέχουν όλες οι τρελές στο Athens Pride αποτελεί ελεύθερη έκφραση του ατόμου.
Το Athens Pride αποτελεί την απόλυτη γελοιοποίηση και εξευτελισμό της προσωπικότητας αυτού που συμμετέχει σε εκδηλώσεις ντροπής.
 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης