Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στις 28/7 η ΓΣ της Κορρές για έγκριση της ΑΜΚ

tags :
Στις 28/7 η ΓΣ της Κορρές για έγκριση της ΑΜΚ
Στις 28/7 η ΓΣ της Κορρές για έγκριση της ΑΜΚ
Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί το δ.σ. της Κορρές τους μετόχους της εταιρείας με μόνο θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό καλεί τους Μετόχους της εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 και ώρα 14:00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρείας στην Μεταμόρφωση Αττικής και επί των οδών Δροσίνη 3 και Τατοΐου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί των παρακάτω θεμάτων:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, κατά 1.222.785 Ευρώ, στο πλαίσιο ένταξης της εταιρείας στις διατάξεις του Ν. 3299/2004 για τα ιδιωτικά επενδυτικά κίνητρα, την οικονομική ανάπτυξη και την περιφερειακή σύγκλιση, όπως ισχύει, με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού "διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο", με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας περί "μετοχικού κεφαλαίου".
Λοιπά θέματα, προτάσεις, αποφάσεις και ανακοινώσεις.

Ε. ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, οι μέτοχοι καλούνται:  Στις 09.07.2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μμ στα γραφεία της εταιρείας στην Μεταμόρφωση Αττικής και επί των οδών Δροσίνη 3 και Τατοΐου σε Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου οι μέτοχοι οι οποίοι εμφανίζονται ως μέτοχοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων που διαχειρίζεται η "Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε." (ΕΧΑΕ) στο οποίο τηρούνται οι κινητές αξίες της Εταιρείας κατά την 05.07.2018 (Ημερομηνία Καταγραφής), ήτοι την τέταρτη (4η) ημέρα πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, η δε βεβαίωση σχετικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την τρίτη (3η) ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της Επαναληπτικής Γενικής συνέλευσης, ή και  Την 20.07.2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 μμ στα γραφεία της εταιρείας στην Μεταμόρφωση Αττικής και επί των οδών Δροσίνη 3 και Τατοΐου σε Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου οι μέτοχοι οι οποίοι εμφανίζονται ως μέτοχοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων που διαχειρίζεται η "Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε." (ΕΧΑΕ) στο οποίο τηρούνται οι κινητές 5 αξίες της Εταιρείας κατά την 16.07.2018 (Ημερομηνία Καταγραφής), ήτοι την τέταρτη (4η) ημέρα πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, η δε βεβαίωση σχετικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την τρίτη (3η) ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της Επαναληπτικής Γενικής συνέλευσης. 
Σημειώνεται ότι δε θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση για τις επαναληπτικές συνελεύσεις σύμφωνα με το άρθρο 29 του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης