Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hogg (Visa Europe): Εντυπωσιάστηκα από τις καινοτόμες ιδέες των ελλήνων - 100 εκατ. δολ επενδύσεις

tags :
Hogg (Visa Europe): Εντυπωσιάστηκα από τις καινοτόμες ιδέες των ελλήνων - 100 εκατ. δολ επενδύσεις
Hogg (visa Europe): Εντυπωσιάστηκα από τις καινοτόμες ιδέες ελληνικών επιχειρησεων - 100 εκατ. δολάρια επενδύσεις στις fintech της Ευρώπης
Συνολικές επενδύσεις 100 εκατ. δολ. σε εταιρίες fintech στην Ευρώπη ανακοίνωσε σήμερα η Visa Europe, στο πλαίσιο του Συνεδρίου Money Europe 2020 που πραγματοποιείται στο 'Άμστερνταμ.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε η διευθύνουσα σύμβουλος της Visa Europe Charlotte Hogg, η Visa ενισχύει και κάνει πιο απλή και επωφελή την συνεργασία της με το οικοσύστημα των fintech προς όφελος και όλων των πλευρών και του τελικού καταναλωτή.
Η Visa δίνει έμφαση μεταξύ άλλων σε fintech αρχικών σταδίων που προτείνουν λύσεις στον τομέα των αόρατων πληρωμών (invisible payment), αλλά και λύσεων που ενισχύουν την διαχείριση και τον έλεγχο των οικονομικών των καταναλωτών προς όφελος τους.
Ερωτηθείσα για το ελληνικό οικοσύστημα των fintech και γενικότερα των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα η κ. Hogg επισήμανε ότι από πρόσφατη επίσκεψη στην χώρα μας, εντυπωσιάστηκε από την δυναμική και τις καινοτόμες ιδέες πολλών επιχειρήσεων που συνάντησε. Κάθε χώρα που επισκέπτομαι έχει να επιδείξει στον τομέα της καινοτομίας, αλλά στην περίπτωση της Ελλάδας μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ανάπτυξη και η δυναμική στον τομέα της καινοτομίας που παρουσιάζουν οι επιχειρήσεις μετά από μια βαθιά περίοδο κρίσης, είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η κ. Hogg.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις στις οποίες περιλαμβάνονται και ελληνικές για συμμετοχή στο πρόγραμμα των 100 εκατ. της Visa μπορεί να αναζητήσουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Visa ή να επικοινωνήσουν με τα τοπικά γραφεία της κάθε χώρας που έχει στην Ευρώπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης