Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Οι τρεις όροι για να υπάρξει ανάπτυξη - Ο Τσίπρας είχε υποσχεθεί τα πάντα

Κικίλιας (ΝΔ):  Οι τρεις όροι για να υπάρξει ανάπτυξη - Ο Τσίπρας είχε υποσχεθεί τα πάντα
Τι ανέφερε ο τομεάρχης Δυτικής Ελλάδας της ΝΔ, Β. Κικίλιας, μιλώντας στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας
«Για να υπάρξει ανάπτυξη, πρέπει να έρθουν επενδύσεις, κάτι που προϋποθέτει μείωση της φορολογίας, τέλος των ιδεοληψιών, και βέβαια ασφάλεια», τόνισε ο τομεάρχης Δυτικής Ελλάδας της ΝΔ, Β. Κικίλιας, μιλώντας στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας.
Όπως ανέφερε, με αυτούς τους τρεις όρους «θα δημιουργηθούν νέες και καλές δουλειές για όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, μιας περιφέρειας με πολύ υψηλό ποσοστό ανεργίας, ειδικά στη νέα γενιά».
Ο κ. Κικίλιας σημείωσε ακόμη ότι «ο κ. Τσίπρας και οι βουλευτές είχαν υποσχεθεί τα πάντα σε όλους.
Το ίδιο έκαναν και στο πρόσφατο "αναπτυξιακό" συνέδριο, χωρίς καν να κάνουν έναν υποτυπώδη απολογισμό τού τι έγινε τα τελευταία 3 χρόνια.
Θα μπορούσε απλώς να πει την λέξη, "τίποτα"».
Περαιτέρω, υπογράμμισε ότι «η Αιτωλοακαρνανία πρέπει και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, όπως ο τεράστιος φυσικός της πλούτος, η δυναμική πρωτογενή της παραγωγή, οι αναξιοποίητες τουριστικές της δυνατότητες, με αιχμή του δόρατος τις νέες τεχνολογίες», προσθέτοντας ότι «σε μια χώρα που κάθε χρόνο εισρέουν εκατομμύρια ευρώ από τον τουρισμό, δεν μπορεί η περιοχή να συνεχίσει να παραμένει ουραγός».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης