Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας: Η τακτική της ΝΔ να αποφεύγει την κριτική σε ακροδεξιούς κύκλους λειτουργεί υπονομευτικά

Τόσκας: Η τακτική της ΝΔ να αποφεύγει την κριτική σε ακροδεξιούς κύκλους λειτουργεί υπονομευτικά
Kατηγόρησε τη ΝΔ ότι δεν κάνει επικοδομητική κριτική στην κυβέρνηση
Τη σημασία αλλαγής νοοτροπιών και συμπεριφορών, προκειμένου η αστυνομία να είναι «πιο φιλική στον πολίτη και πιο αποτελεσματική», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα».
Ο ίδιος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δεν κάνει επικοδομητική κριτική στην κυβέρνηση, ούτε δεν παίρνει σαφείς θέσεις σε εθνικά θέματα ή θέματα ασφάλειας.
Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, «η τακτική της ΝΔ να χαϊδεύει ή να αποφεύγει την κριτική σε ακροδεξιούς κύκλους λειτουργεί υπονομευτικά για την ομαλή θεσμική δημοκρατική λειτουργία».
Ακόμη, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κάνοντας αναφορά στα όσα συμβαίνουν στα Εξάρχεια κατά καιρούς, ανέφερε ότι οι οδηγίες που έχει η Αστυνομία είναι «να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων», καθώς πως καταβάλλονται προσπάθειες να συλλαμβάνονται «όσοι εκτρέπονται και παραβαίνουν το νόμο» και να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη.
Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε για «μπαχαλάκηδες», που «δημιουργούν το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια» και που «συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών».
Εξηγώντας την αντίδραση της αστυνομίας απέναντο στα μέλη του Ρουβίκωνα, ο κ. Τόσκας ανέφερε ότι «και έξω από τον Λευκό Οίκο πετάνε χαρτάκια, αλλά δεν συλλαμβάνονται».
Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι «η αστυνομία έχει εντολή να μπαίνει στα Εξάρχεια όποτε απαιτηθεί», αλλά και ότι «το κύριο πρόβλημα το δημιουργούν κάποιοι μπαχαλάκηδες οι οποίοι παρουσιάζονται δήθεν ως επαναστάτες, αλλά συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης