Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης (ΝΔ): Δεν θα υπάρχει ούτε μία αύξηση σε συνταξιούχο από το 2020

Βρούτσης (ΝΔ): Δεν θα υπάρχει ούτε μία αύξηση σε συνταξιούχο από το 2020
«H υπουργός όφειλε να απαντήσει για να δοθούν τα στοιχεία, ποιές θα είναι οι περικοπές με τους επανυπολογισμούς»,  ανέφερε ο Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γ. Βρούτσης
«Δεν θα υπάρχει ούτε μια αύξηση σε συνταξιούχο, γιατί και οι αυξήσεις του 2019 θα εξανεμιστούν το 2020 λόγω του αφορολογήτου», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γ. Βρούτσης, ο οποίος επέκρινε την Έφη Αχτσιόγλου επειδή δεν απάντησε σε σχετική ερώτηση στη Βουλή.
Μάλιστα,  ο κ. Βρούτσης, όπως μεταδίδει το skai.gr,  κατηγόρησε την υπουργό Εργασίας για αλαζονεία, καθώς η προθεσμία των 25 ημερών που προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής εξέπνευσε, χωρίς η κ. Αχτσιόγλου να απαντήσει στην ερώτηση 46 βουλευτών της ΝΔ για τις περικοπές στις συντάξεις.
Όπως ο ίδιος ανέφερε «η υπουργός όφειλε να απαντήσει για να δοθούν τα στοιχεία, ποιές θα είναι οι περικοπές με τους επανυπολογισμούς… Είναι τρομακτική η αλαζονεία προς τους θεσμούς, τα 2,5 εκατ. συνταξιούχους, την αντιπολίτευση».
Κατά τον ίδιο, οι μειώσεις στις συντάξεις είναι νομοθετημένες, και είναι ψέματα ό,τι λένε τα κυβερνητικά στελέχη περί επαναδιαπραγμάτευσης των περικοπών.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης