Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κρητών Άρτος: Νέο Δ.Σ. εξέλεξε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Κρητών Άρτος: Νέο Δ.Σ. εξέλεξε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εξέλεξε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Κρητών Άρτος
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εξέλεξε, μεταξύ άλλων, η σημερινή (30/5/2018) ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Κρητών Άρτος.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 29ης Μαΐου 2018, παρευρέθησαν αυτοπροσώπως έξι (6) μέτοχοι και άλλοι έντεκα (11) νομίμως εκπροσωπούμενοι με παροχή εξουσιοδότησης, εκπροσωπώντας 3.840.446 μετοχές (επί συνόλου 5.321.350 μετοχών), με ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 72,17% επί του μετοχικού κεφαλαίου, όπου αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:
Για τα θέματα 1ο & 2ο: Υποβλήθηκαν στους παριστάμενους οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της χρήσεως του 2017 (01.01.2017 – 31.12.2017) συνοδευόμενες με την επ' αυτού έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών, όπου εγκρίθηκαν ομόφωνα.
Για το θέμα 3ο: Ενέκρινε την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη σύνταξη και τον έλεγχο των ετησίων οικονομικών καταστάσεων, καθώς και την εν γένει διαχείριση των εταιρικών υποθέσεων και πραγμάτων για τη χρήση 2017.
Για το θέμα 4ο: Η Γ.Σ. εξέλεξε την «Διεθνή Ελεγκτική ΑΕΟΕΛ» για την εταιρική χρήση 2018 και όρισεως Τακτικό ελεγκτή τον κ. Βασίλειο Βαρλάμη του Ηρακλή, με Α.Μ. ΣΟΕΛ: 10261 και ως Αναπληρωματικό ελεγκτή τον κ. Γεράσιμο Ρομποτή του Γεωργίου, με Α.Μ. ΣΟΕΛ: 42121. Η αμοιβή της εταιρείας «Διεθνής Ελεγκτική ΑΕΟΕΛ» δεν θα ξεπεράσει το ποσό που κατέβαλε η εταιρεία για τη χρήση του 2017.
Για το θέμα 5ο: Προέγκριση αμοιβών Δ.Σ. ορίζονται ως μέγιστες στο ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€) στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Για το θέμα 6ο: Εκλέχθηκαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορίσθηκε ο περιορισμός του αριθμού τους από επτά (7) που ήταν, σε πέντε (5). Το νέο Δ.Σ. θα είναι 5ετούς διάρκειας. Τα μελη θα είναι τα εξής:
1. Δαμιανάκης Εμμανουήλ του Γεωργίου, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
2. Καψιώτης Αχιλλέας του Γεωργίου, Αντιπρόεδρος
3. Ταμπαντζής Γεώργιος του Νικολάου, Μέλος
4. Τόσος Μιχαήλ του Σωτηρίου, Μέλος
5. Σπανός Πέτρος του Σεραφείμ, Μέλος
Το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Εταιρείας εκχωρήθηκε στον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δαμιανάκη Εμμανουήλ, ο οποίος δεσμεύει με την υπογραφή του την Εταιρεία.
Τέλος, έγινε ενημέρωση για σχετικές εξελίξεις προς τους μετόχους και η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης