Χριστοδουλάκης (Κιν. Αλλαγής): Σύντομα θα έχουμε εκλογές και το Κίνημα Αλλαγής θα είναι απόλυτα έτοιμο γι’ αυτές

Χριστοδουλάκης (Κιν. Αλλαγής): Σύντομα θα έχουμε εκλογές και το Κίνημα Αλλαγής θα είναι απόλυτα έτοιμο γι’ αυτές
Οι συσχετισμοί στην κοινωνία έχουν αλλάξει και ήρθε η ώρα να αλλάξουν και στη Βουλή
Τη θέση του για πρόωρες εκλογές εξέφρασε και ο νέος γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, μετά την επίσημη πρόταση από τη Φώφη Γεννηματά εκτιμώντας ότι το συγκεκριμένο αίτημα ανέδειξε την έλλειψη προοπτικής για τη μεταμνημονιακή περίοδο.
«Βλέπουμε εκλογές σύντομα και το Κίνημα Αλλαγής θα είναι απόλυτα έτοιμο γι’ αυτές, όποτε και αν γίνουν. Οι συσχετισμοί στην κοινωνία έχουν αλλάξει και ήρθε η ώρα να αλλάξουν και στη Βουλή» υπογράμμισε.
Παράλληλα, δεσμεύτηκε πως το Κίνημα Αλλαγής θα παρουσιάσει ένα σαφές προοδευτικό πρόγραμμα αλλαγών και μεταρρυθμίσεων. «Με βάση αυτό, θα ζητήσουμε από τους πολίτες καθοριστικό ρόλο για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας την επόμενη μέρα και θα επιδιώξουμε κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης επί του συγκεκριμένου προγραμματικού πλαισίου» ανέφερε.
Ο κ. Χριστοδουλάκης, ωστόσο, απέρριψε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος «δεν έχει σχέση με τη σοσιαλδημοκρατία».
Όσον αφορά, τέλος, τις αναταράξεις στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι η πορεία του κόμματος θα είναι αυτόνομη και έκανε λόγο για προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. να υπονομεύσουν την ενότητα του Κινήματος.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS