Τελευταία Νέα
Οικονομία

Eurogroup: Ολιστικό σχέδιο για την ελληνική ανάπτυξη και SLA στο επίκεντρο

Eurogroup: Ολιστικό σχέδιο για την ελληνική ανάπτυξη και SLA στο επίκεντρο
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα ενημερώσει τους ομολόγους του και για το Ολιστικό Σχέδιο Ανάπτυξης που έχει συντάξει η ελληνική κυβέρνηση
Η Ελλάδα αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης στο Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαίου 2018, το οποίο θα ξεκινήσεις στις 16.00 ώρα Ελλάδας.
Όπως αναφέρει η επίσημη ατζέντα που δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης θα συζητηθούν οι εξελίξεις στο ελληνικό πρόγραμαμ, ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα ενημερώσει τους Ευρωπαίους ομολόγους του για την τεχνική συμφωνία που υπεγράφη πρόσφατα και τα ακριβή στοιχεία τα οποία αυτή περιλαμβάνει.
Παράλληλα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών θα παρουσιάσει το επονομαζόμενο «Ολιστικό Σχέδιο Στρατηγικής Ανάπτυξης» για την ελληνική οικονομία, μετά το πέρας του προγράμματος τον Αύγουστο 2018.
Επιπρόσθετα, σύμφωνα πάντα με την επίσημη ατζέντα, θα συνεχιστούν και οι συζητήσεις για τα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.
Πέραν της Ελλάδας, η Κομισιόν θα παρουσιάσει τις εκτιμήσεις της για την οικονομία της Ευρωζώνης, οι οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 3 Μαίου 2018, ενώ θα υπάρξει συζήτηση και για την τραπεζική ένωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης