Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνελήφθησαν ο Δήμαρχος και δύο αντιδήμαρχοι του Δήμου Κέρκυρας για παράνομη ρίψη απορρήτων στα ΧΥΤΑ

Συνελήφθησαν ο Δήμαρχος και δύο αντιδήμαρχοι του Δήμου Κέρκυρας για παράνομη ρίψη απορρήτων στα ΧΥΤΑ
Την εξέλιξη της όλης υπόθεσης αναμένεται να κρίνει η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας προσήχθησαν σήμερα (20/5) ο δήμαρχος του νησιού Κώστας Νικολούζος και οι οι αντιδήμαρχοι, Σπύρος Ασπιώτης και Θεονύμφη-Αθανασία Μάστορα, μετά από καταγγελία κατοίκου της περιοχής Τεμπλονίου, ότι «η δημοτική Αρχή προσπάθησε να εναποθέσει, παρανόμως, απορρίμματα σε κλειστό κύτταρο του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, της αντιδημάρχου Κέρκυρας Νόνης Μάστορα, «ο δήμαρχος και κλιμάκιο αντιδημάρχων προέβησαν το πρωί στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση που βρίσκεται ο ΧΥΤΑ», χωρίς όπως τόνισε «να υπάρχει η πρόθεση, εκ μέρους της δημοτικής Αρχής, να επιρριφθούν απορρίμματα στο "κλειστό" κύτταρο του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου».
Στην Αστυνομική Διεύθυνση έχουν σπεύσει αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής Αρχής του κ. Νικολούζου, καθώς επίσης η πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου Τεμπλονίου.
Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση προσήχθη και κάτοικος του Τεμπλονίου που προκάλεσε φθορές σε όχημα του δήμου.
Την εξέλιξη της όλης υπόθεσης αναμένεται να κρίνει η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης