Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Είναι αναγκαίο, σε κρίσιμα εθνικά θέματα, να επιδιώκεται η μέγιστη δυνατή συνεννόηση

Τσίπρας: Είναι αναγκαίο, σε κρίσιμα εθνικά θέματα, να επιδιώκεται η μέγιστη δυνατή συνεννόηση
H ανάρτηση στο twitter του πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο
«Είναι αναγκαίο, σε κρίσιμα εθνικά θέματα, να επιδιώκεται η μέγιστη δυνατή συνεννόηση, για να μπορέσουν οι όποιες λύσεις να αντέξουν στο χρόνο», έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο, αναρτώντας και το σχετικό βίντεο.
Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας έγραψε «συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.
Είναι αναγκαίο, σε κρίσιμα εθνικά θέματα, να επιδιώκεται η μέγιστη δυνατή συνεννόηση, για να μπορέσουν οι όποιες λύσεις να αντέξουν στο χρόνο».
Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τσίπρας μεταξύ άλλων  ανέφερε πως «βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο στάδιο με την ΠΓΔΜ για την εξεύρεση μιας λύσης αμοιβαία αποδεκτής, ένα πρόβλημα που ταλανίζει την εξωτερική πολιτική εδώ και δεκαετίες.
Υπερασπιζόμαστε μία γραμμή κτήμα της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτικών δυνάμεων και ιδίως όσων έχουν διαχειριστεί κρίσιμα εθνικά θέμα.
Μας βαραίνει η ευθύνη της συνεννόησης» και «θεωρώ ότι σε κρίσιμα εθνικά θέματα είναι αναγκαίο να επιδιώκεται η μέγιστη δυνατή συνεννόηση και συναίνεση για να μπορέσουν οι όποιες λύσεις να αντέξουν στον χρόνο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης