Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στην αγορά των ΗΠΑ στρέφει το ενδιαφέρον της η Intralot

tags :
Στην αγορά των ΗΠΑ στρέφει το ενδιαφέρον της η Intralot
Στην αγορά των ΗΠΑ στρέφει το ενδιαφέρον της η Intralot
Η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της INTRALOT πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαΐου 2018 στο Κέντρο Καινοτομίας της εταιρείας στην Αθήνα, στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν η στρατηγική, οι βασικές εξελίξεις και τα οικονομικά αποτελέσματα του 2017.
Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης έγινε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου κ. Αντώνιο Κεραστάρη η παρουσίαση της προόδου στους βασικούς άξονες στρατηγικής.

Συγκεκριμένα:
 
Παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στο μείγμα της πελατειακής βάσης την τελευταία πενταετία και οι επενδύσεις για μετατόπιση του κέντρου του ενδιαφέροντος προς ανεπτυγμένες αγορές και ειδικότερα στην αγορά των ΗΠΑ, όπου η INTRALOT επελέγη τον Ιανουάριο του 2018 από την CAMELOT για την τεχνική υποστήριξη του μεγάλου έργου της Λοταρίας του Ιλλινόις.
Ακόμη συζητήθηκαν οι πρόσφατες εξελίξεις για την άρση της απαγόρευσης του αθλητικού στοιχήματος, με βάση την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ στις 14 Μαΐου 2018 και δημιουργία μιας αγοράς εν δυνάμει άνω των 20 δισ. δολαρίων.
Παρουσιάστηκε η επένδυση στην ολοκληρωμένη σειρά της νέας γενιάς προϊόντων της INTRALOT για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των λοταριών, περιλαμβανομένου του νέου κεντρικού συστήματος λοταρίας και της νέας στοιχηματικής πλατφόρμας με βάση μια ολιστική προσέγγιση εφαρμογής ενιαίων υποδομών σε όλα τα κανάλια διανομής και κατηγορίες περιεχομένου.
Οι νέες πλατφόρμες κατά κύριο λόγο διευκολύνουν τον γρήγορο εμπλουτισμό της γκάμας παιχνιδιών και τη μείωση το κόστους κτήσης των υποδομών για τους παρόχους, δημιουργώντας συντριπτικά πλεονεκτήματα για την INTRALOT έναντι του ανταγωνισμού.
Αναλύθηκε η επένδυση για την αναδιάρθρωση του δανεισμού που είχε ως αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση του μεσοσταθμικού ομολογιακού επιτοκίου, την επέκταση της περιόδου αποπληρωμής και την πλήρη αποπληρωμή των κοινοπρακτικών δανείων προς το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και ανανεώθηκε το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών με εύρος διακύμανσης 0,3 ευρώ - 12 ευρώ ανά μετοχή μέχρι ύψους 10% των μετοχών της εταιρείας..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης