Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου στο Μαξίμου, μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής για τους εξοπλισμούς

Συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου στο Μαξίμου, μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής για τους εξοπλισμούς
Νωρίτερα συνεδρίαση η Επιτροπή της Βουλής για τους Εξοπλισμούς
Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Αν και το Μέγαρο Μαξίμου θέλει να υποβαθμίσει το γεγονός, κάνοντας λόγο για μια συνηθισμένη συνάντηση, δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι αυτή πραγματοποιήθηκε μετά την ενημέρωση που παρείχε ο κ. Καμμένος στα μέλη της Επιτροπής της Βουλής για τους Εξοπλισμούς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η συμφωνία με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση των F-16, αλλά και οι τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.
Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλα αυτά συμβαίνουν στον απόηχο των δηλώσεων του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, σχετικά με την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και αφού μερίδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Καμμένο με αφορμή τη φωτογραφία του με ένα καταδικασμένο μέλος της Χρυσής Αυγής, μέλος του Τάγματος Εθνοφυλακής της Δράμας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης