Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δανέλλης (Ποτάμι) για Γεννηματά: Ο αυταρχισμός δεν συμβάλλει στην επίτευξη ενότητας

Δανέλλης (Ποτάμι) για Γεννηματά: Ο αυταρχισμός δεν συμβάλλει στην επίτευξη ενότητας
Ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, σχολιάζει την παρέμβαση της Φώφης Γεννηματά 
Συνεχίζεται όπως φαίνεται η αντιπαράθεση εντός του Κόμματος Αλλαγής με αφορμή το αίτημα της Φώφης Γεννηματά για πρόωρες εκλογές ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ακριβώς τα αντίθετα.
Ως γνωστόν στη συνέχεια η Φώφη Γεννηματά, με δήλωσή της (στο Πρώτο Θέμα), σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο τον οποίο δεν έχει συνηθίσει ως σήμερα, ανέφερε πως δεν θα δοθεί «καμία περαιτέρω ανοχή σε προσωπικές στρατηγικές και διχόνοια στο εσωτερικό μας», καταλήγοντας με τη χαρακτηριστική φράση «ως εδώ».
Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, σχολιάζοντας την παρέμβαση της κ. Γεννηματά δήλωσε «με την πειθώ και όχι με τον αυταρχισμό μπορεί να επιτευχθεί η ενότητα».
Αναρωτήθηκε μάλιστα, πώς θα μπορεί να διαγράψει βουλευτές άλλου κόμματος.
«Δεν είναι στην κουλτούρα του χώρου η επίδειξη πυγμής», υποστήριξε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό και χαρακτήρισε άστοχη ως προς το ύφος και ως προς την ουσία την ανακοίνωση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.
Υποστήριξε δε, ότι το αίτημα για εκλογές δημιουργεί χαλάρωση και πολιτική ζημιά στο Κίνημα.
Σχολιάζοντας δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου στον ίδιο σταθμό και ειδικά τον χαρακτηρισμό «αρχισυμμορίτης» που απέδωσε στον πρωθυπουργό, ο κ. Δανέλλης είπε πως δεν τον εκφράζει αυτό το «ήθος λόγου».
Τόνισε επίσης ότι αν τον διχασμό μνημόνιο/αντιμνημόνιο αντικαθιστά η αντίθεση ΣΥΡΙΖΑ/αντιΣΥΡΙΖΑ, τότε το αποτέλεσμα είναι κακό για τη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης