Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Νευρικός ο Μητσοτάκης – Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019

Παππάς: Νευρικός ο Μητσοτάκης – Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019
Τεράστια τα στρατηγικά πλεονεκτήματα από τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed είπε ο κ.Παππάς
Επίθεση στη ΝΔ και στον πρόεδρο της Κ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, ο οποίος υποστήριξε ότι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019.
Σε δηλώσεις του στο Κόκκινο ο κ.Παππάς τόνισε ότι η ΝΔ έχει περάσει, από τη βεβαιότητα, σε καθεστώς αβεβαιότητας περί ενός αγνώστου εχθρού και αυτό είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην Πειραιώς.
«Ο κ.Μητσοτάκης πέρασε από τη βεβαιότητα για θρίαμβο στη νευρικότητα και τη δημιουργία εσωτερικού εχθρού.
Φτάνει στο σημείο να καταγγέλλει ανοιχτά όλους όσοι διαπιστώνουν ότι η οικονομία ανακάμπτει, είτε πρόκειται για ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα είτε για πρώην και νυν στελέχη της ΝΔ» είπε ο κ.Παππάς, τονίζοντας ότι και οι δυνάμεις του οικονομικού τομέα επιζητούν την ηρεμία για να λειτουργήσει ο οικονομικός κύκλος.
«Εμείς τη στάση της ΝΔ την αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία, γιατί είναι το απόλυτο συνεπαγόμενο μιας στρατηγικής κατάρρευσης του αφηγήματος της» τόνισε ο υπουργός, ο οποίος επιχείρησε να βάλει τέλος στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.
«Οι εκλογές θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2019.
Τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος του προγράμματος, αυτό το συνειδητοποιούν πολλοί, όπως ο κ. Ρέγκλινγκ, ο οποίος πολύ ευγενικά μίλησε για το υποτιθέμενο κόστος της πρώτης διαπραγμάτευσης» ανέφερε ο κ.Παππάς, ο οποίος σημείωσε ότι δεν μπορεί να ερμηνεύσει την απόφαση του Κινήματος Αλλαγής που ζήτησε εκλογές.
Όσον αφορά την χθεσινή τριμερή Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ και τον αγωγό φυσικού αερίου, ο υπουργός υποστήριξε ότι «είναι τεράστια τα στρατηγικά πλεονεκτήματα και η Ευρώπη έχει κάθε λόγο να διασφαλίσει ότι τα αποθέματα υδρογονανθράκων θα μπορούν να διασφαλιστούν με σταθερό και ομαλό τρόπο».
Επιπλέον, τόνισε ότι οι οικονομικές μελέτες είναι πολύ θετικές, «υπό την αίρεση της επιβεβαίωσης των κοιτασμάτων», υπογραμμίζοντας ότι «οι ενεργειακές λεωφόροι και οι λεωφόροι των τηλεπικοινωνιών είναι θεμελιωμένες για την επανασταθεροποίηση της ευαίσθητης αυτής περιοχής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης