Λεβέντης: Εάν δεν έρθουν επενδύσεις στη χώρα η οικονομία θα παραμένει ως έχει

Λεβέντης: Εάν δεν έρθουν επενδύσεις στη χώρα η οικονομία θα παραμένει ως έχει
"Η Τουρκία έχει σχέδιο να καταλάβει εθνικό έδαφος", ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης
«Εάν δεν έρθουν επενδύσεις στη χώρα, εάν δεν δημιουργηθεί νέο εθνικό έσοδο, η οικονομία θα παραμένει ως έχει και τα πράγματα θα πάνε χειρότερα», εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, μιλώντας για το σύνολο των θεμάτων της επικαιρότητας  στο EPSILON.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ερωτηθείς για το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης, δήλωσε χαρακτηριστικά «η άποψη μας είναι, ότι εάν δεν έρθουν επενδύσεις στη χώρα, εάν δεν δημιουργηθεί νέο εθνικό έσοδο, η οικονομία θα παραμένει ως έχει και τα πράγματα θα πάνε χειρότερα.
Τώρα βρισκόμαστε στη θέση να παρακαλάμε, να μην κοπούν οι συντάξεις, να μας κουρέψουν το χρέος, να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός.
Εδώ φυσικά ήρθαμε από τις πολιτικές ενός διεφθαρμένου πελατειακού πολιτικού συστήματος.
Η Ελλάδα στην περίπτωση που δεν αποπληρώσει ένα αξιόγραφο θα χρεοκοπήσει. Αυτό πρέπει να πούμε στον ελληνικό λαό».
Για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι αύριο, Δευτέρα βράδυ, στη Θεσσαλονίκη θα γίνει συλλαλητήριο για το θέμα της ονομασίας.
«Θα μιλήσουμε για την συμφωνία που έρχεται και θα καταγγείλουμε ότι κάποιοι είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια.
Μας πιέζουν οι αμερικανοί και μας λένε να λύσουμε το θέμα, γιατί διαφορετικά θα μπουν στα Σκόπια οι Τούρκοι και αυτό δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «η Ένωση Κεντρώων είναι αντίθετη με την προδοσία και θα κάνει ότι μπορεί για να μην συμβεί αυτό το έγκλημα».
Για την Τουρκία και τις απειλές Erdogan προς την Ελλάδα, ο κ. Λεβέντης τόνισε «η Τουρκία έχει σχέδιο να καταλάβει εθνικό έδαφος.
Οι γείτονες δεν καταλαβαίνουν από λόγια».
Όπως ανέφερε «εδώ και τώρα να ξεκινήσουμε εκστρατεία εξεύρεσης χρημάτων, για την αγορά 30 F-35 και 5 φρεγατών.
Διαφωνώ με την αναβάθμιση των παλαιών αεροσκαφών να πάρουμε καινούργια να κάνουμε θυσίες».
Όσον αφορά τις αποχωρήσεις βουλευτών από την Ένωση Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης έκανε λόγο για αποστασία «όταν παίρνεις μια έδρα που δεν σου ανήκει από ένα κόμμα και την πηγαίνεις σε άλλο, αυτό δεν είναι αποστασία;.
Εγώ κοιτάζω τον κόσμο στα μάτια και βλέπω, ότι είναι πολλοί περισσότεροι τώρα. Το πρόβλημα είναι και για τους πολιτικούς αρχηγούς που δέχονται αυτές τις περιπτώσεις, είναι επί της ουσίας κλεπταποδόχοι».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS