Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Επικίνδυνο το αίτημα για εκλογές τώρα – Κάλπες το φθινόπωρο του 2019

Παππάς: Επικίνδυνο το αίτημα για εκλογές τώρα – Κάλπες το φθινόπωρο του 2019
Η χώρα έχει μπει για τα καλά στην ανάπτυξη υποστήριξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής
Την θέση ότι το αίτημα για άμεση προσφυγή στις κάλπες είναι επικίνδυνο για την ολοκλήρωση του οικονομικού προγράμματος διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς, ο οποίος υποστήριξε ότι οι κάλπες θα στηθούν το φθινόπωρο του 2019.
«Η χώρα έχει μπει για τα καλά στην ανάπτυξη.
Το αίτημα για εκλογές ενέχει τον κίνδυνο να μην ολοκληρωθεί ομαλά το πρόγραμμα.
Αυτή την περίοδο μπαίνουμε σε μια καινούργια φάση για τη χώρα» υποστήριξε ο κ.Παππάς αναφερόμενος στο αίτημα της Φώφης Γεννηματά για άμεση προσφυγή στις κάλπες.
«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έλεγε πριν ένα μήνα ότι πρέπει η παρούσα Βουλή να προχωρήσει σε συνταγματική αναθεώρηση και τώρα ζητά εκλογές την επόμενη Κυριακή.
Αυτή η μεταστροφή μοιάζει με το "πήδημα δευτέρου βαθμού" στα μαθηματικά που σημαίνει τη μετάβαση από το μείον άπειρο στο συν άπειρο» τόνισε ο κ.Παππάς, ο οποίος επιτέθηκε σε ΝΔ και ΔΗΣΥ.
«Δεν αντέχετε να βλέπετε ότι έρχονται από την Ευρώπη τα καλά μηνύματα ότι η οικονομία στέκεται στα πόδια της και ότι μειώνεται η ανεργία.
Η χώρα έχει μπει για τα καλά στην ανάπτυξη» είπε ο κ.Παππάς.
Απαντώντας μάλιστα στην κριτική που άσκησε η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για το ύψος των πλεονασμάτων υπενθύμισε ότι «κάποιοι είχαν υπογράψει πλεονάσματα 7,2%».
«Έχετε μούτρα να μιλάτε τώρα για το 1,5% και το 2,5% ;» διερωτήθηκε ο κ.Παππάς, ο οποίος υποστήριξε ότι μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, τότε η ΝΔ θα μπει «σε διαδικασία ιδεολογικής και πολιτικής αυτοκάθαρσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης