Πολιτική

Σταϊκούρας: Μια νέα αυταπάτη της κυβέρνησης η καθαρή έξοδος – Δεν είναι καλή η κατάσταση στην πραγματική οικονομία

Σταϊκούρας: Μια νέα αυταπάτη της κυβέρνησης η καθαρή έξοδος – Δεν είναι καλή η κατάσταση στην πραγματική οικονομία
Πολύ χειρότερη από τα προηγούμενα χρόνια η κατάσταση στην πραγματική οικονομία λόγω της ακολουθούμενης πολιτικής είπε ο κ.Σταϊκούρας
Μια νέα αυταπάτη της κυβέρνησης χαρακτήρισε τα περί καθαρής εξόδου από τα μνημόνια ο βουλευτής της ΝΔ, Χρ. Σταϊκούρας, ο οποίος υποστήριξε πως δεν είναι καλή η κατάσταση στην πραγματική οικονομία.
«Το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών έχει συρρικνωθεί, οι οφειλές των πολιτών έχουν διογκωθεί, η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας έχει υποχωρήσει και οι οφειλές του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα παραμένουν σταθερά υψηλές.
Άρα σήμερα η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από ότι τα προηγούμενα χρόνια στην πραγματική οικονομία εξαιτίας της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής.
Καθαρή έξοδος από τα μνημόνια δεν πρόκειται να υπάρξει, δεν είναι εφικτή αν και θα ήταν επιθυμητή» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Σταϊκούρας.
«Η καθαρή έξοδος είναι μια νέα αυταπάτη της κυβέρνησης που έχει πληρώσει ακριβά η χώρα.
Αυτό το αναπτυξιακό σχέδιο, που κατατέθηκε εν κρυπτώ στους θεσμούς με δύο χρόνια καθυστέρηση, έπρεπε να είχε κατατεθεί τον Μάρτιο του 2016.
Έχουμε φτάσει στο 2018 και το αναπτυξιακό σχέδιο ούτε το ξέρω, ούτε το ξέρετε εσείς.
Άρα, παρακολουθούμε να συζητείται στα διεθνή φόρα εν αγνοία μας.
Φοβόμαστε δε ότι θα περιλαμβάνει τις γνωστές ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ, από τις οποίες έχει υποφέρει η χώρα και η ανάπτυξη.
Αυτό το αναπτυξιακό σχέδιο με δεδομένα τα πεπραγμένα της κυβέρνησης επί μία τριετία δεν μας δεσμεύει» τόνισε ο κ.Σταϊκούρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης