Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επίσημη είσοδος στην αγορά της Σερβίας για την MLS Innovation

Επίσημη είσοδος στην αγορά της Σερβίας για την MLS Innovation
Την επίσημη είσοδό της στην αγορά της Σερβίας ανακοίνωσε η MLS
Την επίσημη είσοδό της στην αγορά της Σερβίας, με αιχμή του δόρατος την καινοτομία, ανακοίνωσε σήμερα (3/5/2018) η MLS.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Σερβία έχει πληθυσμό 7 εκατ., ενώ αποτελεί βάση επέκτασης στην ευρύτερη περιοχή της Αδριατικής με πληθυσμό 17 εκατ.
H MLS σημειώνει ότι προετοίμαζε εδώ και καιρό την είσοδό της στη σέρβικη αγορά. Αναλυτικότερα, ανέπτυξε τη MAIC στη σερβική γλώσσα η οποία ενσωματώνεται τόσο στο MLS Easy όσο και στα Smartphones και Tablets της εταιρείας.
Σημειώνεται ότι θα είναι η πρώτη φορά που οι Σέρβοι θα μιλάνε στα κινητά τους τηλέφωνα στη γλώσσα τους είτε για να κάνουν κλήση, είτε για να στείλουν μήνυμα, να αναζητήσουν τραγούδια στο Youtube ή να κάνουν αναζήτηση στο Internet φωνητικά.
Παράλληλα, αναζήτησε, επέλεξε και προχώρησε σε συμφωνία με έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς της Σερβίας, την εταιρεία REFOT B D.o.o.
Επίσης, προχώρησε σε συμφωνία με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας Vip Mobile Serbia, μέλος του ομίλου Telecom Austria Group, ο οποίος κατέχει στη Σερβία μερίδιο 23% και 1.8 εκ. συνδρομητές.
Ο καταρχήν στόχος της Vip Mobile Serbia, είναι η μετακίνηση χρηστών 2G δικτύου σε 4G μέσω του μοναδικού παγκοσμίως MLS Easy.
Σε συνεργασία με τον διανομέα, η MLS έκλεισε συμφωνίες με τις ακόλουθες αλυσίδες λιανικής της Σερβίας: WIN-WIN, Gigatron, Blue Tech, Emmezeta,Comtrade Shop και Tehnomedia.
Τέλος, η εταιρεία προέβη σε συνεργασία με την ProMobi D.o.o., τη μεγαλύτερη εταιρεία υποστήριξης After Sales στη Σερβία.
Όπως σημειώνει η εταιρεία, με το MLS Easy, τη MAIC στα Σερβικά και τη διεθνή καινοτομία MLS Safe, η εταιρεία φιλοδοξεί να αναπτυχθεί με επιτυχία στη σερβική αγορά, υπηρετώντας το Making Life Simple και εκτός ελληνικών συνόρων.
Η κίνηση αυτή της MLS αποτελεί μέρος του στρατηγικού της σχεδιασμού, που υλοποιεί με συνέπεια (2018-2021), με στόχο την επέκτασή της σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης