Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Επεισόδια και δεκάδες συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη σε διαδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά

Τουρκία: Επεισόδια και δεκάδες συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη σε διαδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
Στη σύλληψη 84 ανθρώπων που αψήφησαν τη σχετική απαγόρευση και συμμετείχαν στις διαδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά προχώρησε η τουρκική αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη
Στη σύλληψη 84 ανθρώπων που αψήφησαν τη σχετική απαγόρευση και συμμετείχαν στις διαδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά προχώρησε σήμερα (1/5/2018) η τουρκική αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη, εφαρμόζοντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας στην πόλη.
Στο πλαίσιο των μέτρων που είχαν τεθεί σε ισχύ σήμερα από τις τουρκικές αρχές, είχε αποκλειστεί η πρόσβαση στην πλατεία Ταξίμ, στο κέντρο της πόλης, καθώς και στη λεωφόρο Ιστικλάλ, τον κεντρικότερο εμπορικό πεζόδρομο της πόλης.
Οι υποστηρικτές της αντιπολίτευσης που επιχείρησαν να μεταβούν στην πλατεία Ταξίμ συνελήφθησαν, με τους αστυνομικούς να ακινητοποιούν ορισμένους εξ αυτών ρίχνοντάς τους στο έδαφος, μετέδωσε ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.
Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Anadolu», 26.000 αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, με τη συνδρομή τριών ελικοπτέρων, 85 οχημάτων με κανόνια νερού και 67 θωρακισμένων οχημάτων.
Την ίδια ώρα, χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στη διαδήλωση στη συνοικία Μαλτέπε, την οποία είχαν επιτρέψει οι αρχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης