Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη (ΝΔ): Η κυβέρνηση έχει τελειώσει - Να ζητήσει εκλογές τέλη Αυγούστου

Σπυράκη (ΝΔ): Η κυβέρνηση έχει τελειώσει - Να ζητήσει εκλογές τέλη Αυγούστου
«Αυτή Ελλάδα που σέρνεται αναπτυξιακά δεν μπορεί να δημιουργήσει κανένα όραμα», σύμφωνα με την Μ. Σπυράκη
«Η κυβέρνηση έχει τελειώσει με τα πολιτικά της καύσιμα» τόνισε η  εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει «να ζητήσει εκλογές τέλη Αυγούστου».
Η ίδια σημείωσε ότι η  καθαρή έξοδος δεν είναι τίποτα άλλο από τη μείωση συντάξεων το 2019 και έτσι, αυτό που έχει να κάνει η κυβέρνηση και ο Α. Τσίπρας είναι να ζητήσει τον Αύγουστο καθαρή εντολή για εκλογές.
Κατά την ίδια, "η  κυβέρνηση βρίσκεται σε μία δύσκολη στιγμή εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έχει σαφή γραμμή για την οικονομική πολιτική, άλλα λέει το Μαξίμου για την έξοδο, άλλα λέει το υπουργείο Οικονομικών. Άλλα λέει το Μαξίμου για τα εθνικά θέματα άλλα λέει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και άλλα το υπουργείο Εξωτερικών σε ότι αφορά μία σειρά σημαντικές εθνικές εκκρεμότητες. Είναι σε μία στιγμή που όλοι καταλαβαίνουν ότι η καθαρή έξοδος δεν είναι τίποτα άλλο από μία εν αναμονή περικοπή των συντάξεων από την 1/1/2019 και μία περικοπή του αφορολογήτου από την 1/1/2020. Άρα αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση, αφού τελειώνουν τα δανεικά στις 20 Αυγούστου του 2018, είναι να ζητήσει καθαρή εντολή".

Υπογράμμισε ότι το χαρτί της ΝΔ είναι η αξιοπιστία και ανέφερε χαρακτηριστικά «εμείς έχουμε πρόγραμμα εμπροσθοβαρούς ανάπτυξης, αυτοί ένα κακό πρόγραμμα», προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως «εμείς  αυτή την ισχνή ανάπτυξη θα την κάνουμε ισχυρή ανάπτυξη».
«Αυτή Ελλάδα που σέρνεται αναπτυξιακά δεν μπορεί να δημιουργήσει κανένα όραμα», σύμφωνα με την κ. Σπυράκη.
Ακόμη, αναφερόμενη στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν στις φυλακές της Τουρκίας, τόνισε  ότι η επιστροφή τους στην πατρίδα «είναι για τη ΝΔ πρώτη ύψιστη εθνική προτεραιότητα», χρειάζεται  διεθνής δράση, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν αποφεύγει την επίδειξη σοβαρότητας.
«Η πατρίδα  χρειάζεται στιβαρή έκφραση της εξωτερικής μας πολιτικής», είπε χαρακτηριστικά.
H εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του T. Erdogan ότι «οι Έλληνες έκαψαν τη Σμύρνη το 1922», μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Τούρκος πρόεδρος δείχνει μια εξαιρετικά κλιμακούμενη επιθετική στάση, υπάρχει θέμα αξιοπιστίας και πρέπει να φροντίσουμε να στείλουμε στην Τουρκία σαφές μήνυμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης