Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης: Η ΝΔ δεν πρόκειται να παρακαλέσει κανένα κόμμα για συνεργασία

Κακλαμάνης: Η ΝΔ δεν πρόκειται να παρακαλέσει κανένα κόμμα για συνεργασία
«Την απάντηση έχουν ήδη δώσει τόσο η κ. Γεννηματά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όσο και ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος» στην πρόταση Σαμαρά για κοινό μέτωπο, τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ
Η ΝΔ δεν πρόκειται να παρακαλέσει κανένα κόμμα για συνεργασία, ξεκαθαρίζει ο βουλευτής του κόμματος και πρώην υπουργός Νικήτας Κακλαμάνης.  
«Την απάντηση έχουν ήδη δώσει τόσο η κ. Γεννηματά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όσο και ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος.
Ξεκάθαρα είπαν ότι θέλουν ηγετικό ρόλο για το κόμμα τους(;)», σημειώνει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο κ. Κακλαμάνης, σχετικά με την πρόταση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για κοινό μέτωπο με το Κίνημα Αλλαγής, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ «δεν πρόκειται να παρακαλέσει κανέναν».
Αναφορικά με τη συζήτηση περί αποστρατειών των ιστορικών στελεχών της παράταξης, υπογραμμίζει ότι «αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς και τα ονειρεύονται στον ΣΥΡΙΖΑ».
Τονίζει δε ότι «στην παράταξή μας διαχρονικά πάντα σεβόμαστε την ιστορία μας και όσους την τίμησαν», και προσθέτει ότι «η ανανέωση δεν μεταφράζεται μόνο σε πρόσωπα αλλά και σε ιδέες».
 Υποστηρίζει ότι η ΝΔ είναι η μοναδική παράταξη που την οκταετία των μνημονίων κατάφερε να επιβιώσει πολιτικά «επειδή έχει σταθερές αρχές και αξίες σε καίρια θέματα που απασχολούν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
Στα εθνικά στην καθημερινή ασφάλεια του πολίτη και στην υγιή οικονομική ανάπτυξη, που θα βασίζεται σε επενδύσεις και όχι στην υπέρμετρη φορολογία».
Σε σχέση με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ υποστηρίζει ότι «δεν είναι η Ελλάδα που “καίγεται” τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή» για λύση, θέτοντας ως πρώτη προϋπόθεση την αλλαγή του Συντάγματος της γειτονικής χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης