Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

AS Company: Θα προτείνει μείωση του μετοχικού κεφαλαίου και επιστροφή στους μετόχους

tags :
AS Company: Θα προτείνει μείωση του μετοχικού κεφαλαίου και επιστροφή στους μετόχους
Τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και την επιστροφή του στου μετόχους, ανακοίνωσε ότι θα προτείνει η AS Company στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της
Τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και την επιστροφή του στου μετόχους, ανακοίνωσε σήμερα (26/4/2018) ότι θα προτείνει η AS Company στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, που θα συγκληθεί στις 21 Ιουνίου 2018.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, θα προταθεί η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και η επιστροφή του στου μετόχους, με μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής κατά πέντε (5) λεπτά, ήτοι συνολικό ποσό μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου 656.301,00 ευρώ.
Κατά τα ανωτέρω, η ονομαστική αξία έκαστης κοινής ονομαστικής μετοχής της εταιρίας θα μειωθεί από 0,61 ευρώ σε 0,56 ευρώ.
Ως εκ τούτου, στο Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2018 προστίθενται τα εξής:
Αποκοπή δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου: Παρασκευή, 07/09/2018
Δικαιούχοι επιστροφής κεφαλαίου: Οι μέτοχοι της εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. την Δευτέρα, 10/09/2018 (record date)
Έναρξη καταβολής επιστροφής κεφαλαίου: Παρασκευή, 14/09/2018.
Όπως σημειώνεται, τα παραπάνω υπόκεινται στην έγκριση της Γενικής Συνέλευσης, ενώ η εταιρεία υπογραμμίζει ότι διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες, ενημερώνοντας έγκαιρα το επενδυτικό κοινό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης