Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Το ν/σ για τη ΔΕΗ είναι ακόμα ένα πολιτικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Γεννηματά: Το ν/σ για τη ΔΕΗ είναι ακόμα ένα πολιτικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, δήλωσε ότι οι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ως αντιπολίτευση πολέμησαν κάθε λύση οδηγώντας τη ΔΕΗ σε επενδυτική στασιμότητα 
Πολιτικό έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ένα αυταπόδεικτο σκάνδαλο του κ. Τσίπρα, είναι το νομοσχέδιο για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, δήλωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
Η κ. Γεννηματά υποστηρίζει ότι «οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως αντιπολίτευση, πολέμησαν λυσσαλέα κάθε λύση, οδήγησαν τη ΔΕΗ σε επενδυτική στασιμότητα και με το «δεν πληρώνω» σε οικονομική ασφυξία και ως κυβέρνηση την κατέστρεψαν οικονομικά και τώρα την ξεπουλούν όσο όσο».
Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε ότι η κυβέρνηση με την επιλογή της περιορίζει την παραγωγή της ΔΕΗ, για να δημιουργήσει άρον άρον χώρο για επίδοξους αγοραστές, μεταφέροντας το επιπλέον κόστος στους καταναλωτές.
«Όμως, με τα ανοσιουργήματά τους και θα κάνουν τη ΔΕΗ μικρή, και θα ακυρώσουν τον υγιή ανταγωνισμό που θα έφερνε επενδύσεις και θα μείωνε την τιμή του ρεύματος για τον απλό πολίτη» συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά και κατέληξε: «Υπάρχει λύση σύμφωνη με το ευρωπαϊκό πλαίσιο και το δημόσιο συμφέρον. Αλλά προϋποθέτει την ακύρωση των σχεδίων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Λύση που βασίζεται στο τρίπτυχο ενεργειακός σχεδιασμός, στρατηγική συμμαχία ΔΕΗ-ιδιωτών και επενδύσεις στην ενέργεια. Λύση που μπορεί να μας οδηγήσει στην αποφασιστική ενδυνάμωση της ελληνικής παραγωγής στον ηλεκτρισμό και στη μείωση του κόστους για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες.
Λύση για την οποία το Κίνημα Αλλαγής είναι αποφασισμένο να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης