Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Είσοδος της Wind στη συνδρομητική τηλεόραση, μέσω της Wind Vision

tags :
Είσοδος της Wind στη συνδρομητική τηλεόραση, μέσω της Wind Vision
Είσοδος της Wind στη συνδρομητική τηλεόραση, μέσω της Wind Vision
Την είσοδο της Wind στη συνδρομητική τηλεόραση, μέσω της Wind Vision, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της εταιρείας παρουσιάζοντας τη συνεργασία τής πρώτης ελληνικής συνδρομητικής πλατφόρμας με το Netflix.
Η νέα υπηρεσία απευθύνεται αποκλειστικά σε συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας της Wind και περιλαμβάνει δύο συνδρομητικά πακέτα: το Wind Family με κόστος 9,90 ευρώ τον μήνα και το Full Pack με 24,90 ευρώ τον μήνα, ενώ δεν απαιτείται η εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου.
Η Wind Vision, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Hellas Νάσος Ζαρκαλής, έχει σύγχρονο μικρό και κομψό εξοπλισμό και πλούσιο πρόγραμμα.
«Αποτελεί έναν νέο πυλώνα ανάπτυξης που έρχεται να προστεθεί στον μετασχηματισμό της Wind, καθώς πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για την εταιρεία που φέρνει μια νέα καινοτόμα πρόταση.
Έχοντας εργαστεί εντατικά για ενάμισι χρόνο και μέσα από σημαντικές επενδύσεις, παρουσιάζουμε σήμερα έναν νέο, τελείως διαφορετικό τρόπο να βλέπεις τηλεόραση και βίντεο περιεχόμενο.
Μια νέα εμπειρία τηλεόρασης που παντρεύει τον κόσμο του Internet και της τηλεόρασης σε ένα περιβάλλον, που ενσωματώνει όλες τις επιλογές και συνδέει νοικοκυριά και μεμονωμένους χρήστες με το περιεχόμενο που επιθυμούν, όποτε το επιθυμούν και από όποια συσκευή επιθυμούν» ανέφερε.
Το family pack έχει 60 συνδρομητικά κανάλια και όλα τα κανάλια της Digea και το full pack περιλαμβάνει τη συνεργασία με τα κανάλια Nova Sport.
Διευκρινίζεται ότι το Netflix προσφέρεται από την πλατφόρμα, αλλά η συνδρομή πρέπει να πληρώνεται ανεξάρτητα από το πακέτο κινητής τηλεφωνίας και internet.
Ωστόσο με την εγγραφή στην υπηρεσία family δίνεται δωρεάν συνδρομή για 3 μήνες ενώ για τις συνδέσεις των 24,90 ευρώ δίνεται δωρεάν συνδρομή για έξι μήνες. Πρόσβαση στην υπηρεσία έχουν οι συνδρομητές με σύνδεση internet πάνω από 6 mbps.
Όπως διευκρίνισε ο κ. Ζαρκαλής, είναι η πρώτη Android tv, έχει νέο εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης, ενώ ο χρήστης μπορεί να δει ένα πρόγραμμα που δεν παρακολούθησε γυρνώντας ακόμα μέχρι και επτά μέρες πίσω.
Το κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να παρακολουθεί διαφορετικό πρόγραμμα από διαφορετικές συσκευές, έως και τρεις ταυτόχρονα.
Εκτός από τα 60 συνδρομητικά κανάλια, η πλατφόρμα περιλαμβάνει και όλα τα ελεύθερα ελληνικά κανάλια, ενώ είναι διαθέσιμες και πολλές ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους.
Ο χειρισμός της wind vision γίνεται και μέσω κινητού τηλεφώνου με την εφαρμογή να είναι διαθέσιμη για Android και iOS.
Αναφερθείς στη διαφορετικότητα της Wind, η οποία δεν ανήκει σε πολυεθνικούς παρόχους, αλλά είναι ανεξάρτητη ελληνική εταιρεία, ο κ. Ζαρκαλής έκανε μια αναδρομή της πορείας της εταιρείας.
Όπως σημείωσε «η Wind μπήκε στην κρίση με υπέρογκα υψηλό δανεισμό, έντονο ανταγωνισμό από πολυεθνικούς παίκτες και δεν ζήτησε στήριξη από πολιτικούς χώρους, τράπεζες, ρυθμιστικούς παράγοντες και χωρίς να εναποθέσει τις ελπίδες της σε φαντασιακούς επενδυτές».
«Στηριχτήκαμε στις δυνάμεις των ανθρώπων μας και καταφέραμε βασιζόμενοι σε αξίες όπως επιμονή και ακεραιότητα να προχωρήσουμε μπροστά. Μπορεί να μπαίνουμε τέταρτοι στην τηλεοπτική αγορά, ωστόσο πρόκειται για μια αγορά που δεν είναι ώριμη, έχει χαμηλή διείσδυση στην Ελλάδα (25%), την ώρα που στη λοιπή Ευρώπη η διείσδυση φτάνει το 60%.
Αυτό αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι η εν λόγω αγορά αναμένεται να αλλάξει άρδην στο μέλλον» σημείωσε και κατέληξε: «Η διετία 2016-2017 χαρακτηρίζεται από υψηλή αύξηση εσόδων, της τάξης του 7,3%, και εντυπωσιακή αύξηση του EBITDA που άγγιξε το 21,3%» τόνισε ο κ. Ζαρκαλής.
«Το ίδιο διάστημα υλοποιήσαμε επενδύσεις ύψους 188 εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα τη μεγάλη επέκταση των υποδομών μας, τόσο σε κινητή όσο και σε σταθερή τηλεφωνία, με τη δημιουργία του δικού μας δικτύου νέας γενιάς σταθερής, προκειμένου να προσφέρουμε Internet υπέρ - υψηλών ταχυτήτων μέσω οπτικής ίνας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Αν το 2017 ήταν το έτος Fiber για τη WIND, το 2018 είναι η χρονιά της τηλεόρασης και του περιεχομένου».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης