Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Θα προτείνει προμέρισμα στην ετήσια Τακτική Γ.Σ.

ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Θα προτείνει προμέρισμα στην ετήσια Τακτική Γ.Σ.
Τη διανομή του μέγιστου επιτρεπόμενου ποσοστού ως προμέρισμα, θα προτείνει η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της
Τη διανομή του μέγιστου επιτρεπόμενου ποσοστού, ήτοι το 50% του μερίσματος που θα λάβει από την ΑΔΜΗΕ Α.Ε., ως προμέρισμα, ανακοίνωσε σήμερα (25/4/2018) ότι θα προτείνει η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου 2018.
Στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 (παρ. 1 εδ. β) και 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2018:
Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων: Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018
Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας θα προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2017, καθώς τα κέρδη της χρήσης 2017 προκύπτουν εξ αποτιμήσεως της συμμετοχής της εταιρείας στην ΑΔΜΗΕ Α.Ε.
Εντούτοις, το 2018 και μετά την έγκριση της διάθεσης των κερδών της χρήσης 2017 από την Τακτική Γενική Συνέλευση της συγγενούς ΑΔΜΗΕ Α.Ε., η Διοίκηση προτίθεται να προτείνει προς την Γενική Συνέλευση των μετόχων, τη διανομή του μέγιστου επιτρεπόμενου ποσοστού, ήτοι το 50% του μερίσματος που θα λάβει από την ΑΔΜΗΕ Α.Ε., ως προμέρισμα.
Η εταιρεία σημειώνει ότι διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης