Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Νεογέννητο εντοπίστηκε νεκρό σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας

Νέα Σμύρνη: Νεογέννητο εντοπίστηκε νεκρό σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας
Σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη εντοπίστηκε το βρέφος από μια γυναίκα
(upd) Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας στη Νέα Σμύρνη, όπου νωρίτερα εντοπίστηκε σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας νεκρό ένα νεογέννητο βρέφος.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νεογέννητο αγοράκι εντοπίστηκε από μια γυναίκα που καθαρίζει τη συγκεκριμένη πολυκατοικία στην οδό Πριγκιποννήσων.
Η γυναίκα βρήκε το βρέφος κάτω από ένα φαράσι και ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ το βρέφος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, χτυπά πόρτα-πόρτα στους ενοίκους της πολυκατοικίας και συλλέγει μαρτυρίες.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Νεκρό εντοπίστηκε σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη ένα νεογέννητο αγοράκι.

Το βρέφος είχε ακόμη τον ομφάλιο λώρο και βρέθηκε το απόγευμα σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, στην οδό Πριγκιποννήσων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας.
Μάλιστα, δίνουν κατάθεση στην αστυνομία οι ένοικοι της πολυκατοικίας και ερευνάται ο χώρος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την αστυνομία ειδοποίησε ένοικος που εντόπισε το βρέφος, το οποίο δεν είχε τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο
παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης